FrkMyrseth Skrevet 30. mars 2014 Del Skrevet 30. mars 2014 Jeg lurer på om det går an å tilsette alle slags typer proteinpulver når man skal bake, eller må man ha en type proteinpulver som er laget for å bruke i bakevarer? Jeg bruker proteinpulveret Whey Tech fra proteinfabrikken. Det egner seg til baking? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hawknes Skrevet 30. mars 2014 Del Skrevet 30. mars 2014 http://www.proteinfabrikken.no/hovedsiden/Smartmat/Bakeprotein/Bake-Protein-800g-Proteinfabrikken-15937-p0000008024#.Uzf9Xvl_sbc Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen-h Skrevet 30. mars 2014 Del Skrevet 30. mars 2014 http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/bake-pro Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.