Jump to content

FrkMyrseth

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About FrkMyrseth

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/31/1994
 1. Hei! Altså.. Som mange sikkert har opplevd, er det ikke lett å holde seg i tøylene bestandig.. Spise sunt og holde seg unna søtsaker og snacks. Søtsaker har alltid vært mitt svake punkt! Men har vært relativt flink til å holde meg unna det over en lengre periode nå. I litt over en uke nå, vil jeg si at jeg har skeiet skikkelig ut.. Trent lite og spist etter lyst og følelser.. Må ærlig innrømme at jeg har fråtset.. Skammer meg og har tidenes skyldfølelse.. Og nå... Nå er jeg kommet til et punkt hvor jeg bare er umotivert og samtidig har dårlig samvittighet for å ha klusset til de gode vanene og rutinene.. Har jeg god grunn til å føle meg elendig og ekkel innvendig? Eventuellt noen som har opplevd det samme, som har noen kloke ord? Og er det noen som har et par gode råd og ord for å kunne hjelpe på motivasjonen og skyve bort den ekkle følelsen?
 2. Hei! Jeg lurer på hva som egentlig er forskjellen mellom 100% Whey og Whey Tech? Målet mitt er å kvitte meg med fettet på kroppen og bedre muskulaturen min.
 3. Jeg lurer på om det går an å tilsette alle slags typer proteinpulver når man skal bake, eller må man ha en type proteinpulver som er laget for å bruke i bakevarer? Jeg bruker proteinpulveret Whey Tech fra proteinfabrikken. Det egner seg til baking?
 4. Hei! Er det noen som kan svare meg på dette; - Er det slik at, om målet er å forbrenne mest mulig fett, er den beste treningen å ligge på et sted rundt 65% av maksimalt oksygenopptak? - Er ikke høy intensiv intervall trening (4x4) bedre trening for fettreduksjon enn å gå fort (puls på 65%)?
 5. Takk for gode råd og tips! Jeg er 165 og veier 60. Før jeg begynte med styrketreningen veide jeg 57..
 6. Hei! Er ei jente på 19 som har nylig begynt å trene. Jeg har ikke så mye peiling på hva som er riktig og galt når det gjelder trening og treningsmetoder. Har vært aktiv på treningssenter i 4 uker nå. Jeg trener både styrke og kondisjon. Har ikke laget en detaljert plan over hvor ofte jeg skal trene, men jeg prøver å trene hver dag. Mitt mål er å bli slank og fit så jeg trenger litt hjelp her! Jeg har lest mye på nettet, men det står så mye forskjellig.. Jeg prøver å gå ned i vekt for å bli slank, så jeg veier meg ofte for å følge med. JEg begynte med å bare trene kondisjon og da var vekten min stabil. Etter at jeg begynte å trene styrke i tillegg har jeg merket at jeg har gått opp i vekt i stede for ned. Jeg spiser relativt sunt og får vel i meg ca. 1300 kcal hver dag. Jeg trener styrke minst 4-5 ganger i uken og kondisjon 2-3. Kjenner at jeg blir litt fortvilet og frustrert når jeg ser at resultatet blir det stikk motsatte av det jeg vil. Hva er det jeg gjør galt? Spiser jeg for lite/mye, trener jeg feil eller er det bare jeg som er utålmodig? Og så lurer jeg på om noen vet hva som er best for å bli slank og gå ned i mengde fett men likevel ikke utvikle store muskler?
×
×
 • Create New...