FrkMyrseth Skrevet 30. mars 2014 Skrevet 30. mars 2014 Jeg lurer på om det går an å tilsette alle slags typer proteinpulver når man skal bake, eller må man ha en type proteinpulver som er laget for å bruke i bakevarer? Jeg bruker proteinpulveret Whey Tech fra proteinfabrikken. Det egner seg til baking? Siter
Hawknes Skrevet 30. mars 2014 Skrevet 30. mars 2014 http://www.proteinfabrikken.no/hovedsiden/Smartmat/Bakeprotein/Bake-Protein-800g-Proteinfabrikken-15937-p0000008024#.Uzf9Xvl_sbc Siter
Espen-h Skrevet 30. mars 2014 Skrevet 30. mars 2014 http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/bake-pro Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.