Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Pleier å bruke denne :

http://matutenmelkglutenogsukker.blogspot.no/2013/05/herregud-for-noen-supre-glutenfrie.html

-ellers funker det ofte å bare bytte ut hvetemelet/tørrvaren med gluten til et lignende glutenfritt alternativ og tilsette godt med fiberhusk! Har enda igjen for å mislykkes med den taktikken :D Tips til utkjevling; bruk bakepapir over og under deigklumpen, og trykk ut med grytelokk!

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...