Gå til innhold

Just-run

Medlemmer
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. For de som er som meg og pirkespekulerer: Makrofordelingen er nå oppdatert, samt kcal-innholdet (måtte sjekke i dag i butikken av ren nyskjerrighet). Kan Dermed meddele den gledelige nyhet at det er liksågreit å kjøpe billigere vanlige lomper, om det tidligere har vært næringsinnholdet i lompene som har vært kjøpsgrunnlaget! grovt sett: mindre protein, mens like mye karb og fett som vanlige. ;-)
  2. Pleier å bruke denne : http://matutenmelkglutenogsukker.blogspot.no/2013/05/herregud-for-noen-supre-glutenfrie.html -ellers funker det ofte å bare bytte ut hvetemelet/tørrvaren med gluten til et lignende glutenfritt alternativ og tilsette godt med fiberhusk! Har enda igjen for å mislykkes med den taktikken Tips til utkjevling; bruk bakepapir over og under deigklumpen, og trykk ut med grytelokk!
  3. Slenger meg på tråden. Har også registrert denne noe mystiske endringen på næringsinnholdet til mine kjære speltlomper. Er jo ingen krise med Kcal, men det skule jo også blitt oppdatert øvrige tall, slik at en selv kan bestemme om det er verdt å betale dobbelt så mye for speltlomper som sannsynligvis har veldig lik næringssammensetning som vanlige lomper. Der er så vidt min kunnskap strekker omtrent like mye karb. i speltmel som hvetemel, og med mindre proteiner i speltlompene begynner mine yndlingslomper å falme litt..
×
×
  • Opprett ny...