Gå til innhold

Hoftefett, hjelp!


Elias W Helstad

Anbefalte innlegg

Trenger råd og tips fra dere.

Har for 1,5 år siden løpt av meg 22 kg. Har alltid hatt ekstra mye fett rundt hoftene, og vet ikke hvordan jeg kan få dette bort.

Jeg har nå bynt med et hardt styrkeprogram, og vil bygge meg stor. Problemet er bare at som alle sier; spis mye når du vil bygge muskler, men da blir ikke hoftene mindre, hvis dere skjønner. Har før i en lengre periode prøvd å ta av fettet rundt hoftene, men da blir bare resten av kroppen "fettløs". For alle andre plasser er "normal" fettprosent, uten hoftene.

Er det noen andre som har det slik? Skal jeg bare trene hardt styrkeprogram og spise mye, så vil hoftefettet fjerne seg selv etter en tid?

Elias

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva med å ha hovedfokus på mage/hofte/rompe- og beintrening i styrkeprogrammet ditt? Finne noen gode base- og isolasjonsøvelser som bygger rundt område du ønsker å redusere fett på. Nå kan man ikke punktforbrenne, men det betyr ikke at man ikke kan få mer muskler eller bli smalere rundt partiet. Etterhvert som du trener tenker jeg du vil få en mer stabil muskelfordelig i kroppen, men det som er viktig da er å ikke la være å trene deler av kroppen, da du får mulighet til å forbrenne rimelig mye bare på styrketrening og det økte energibehovet som følger deretter. Det er klart man må spise mer hvis man holder på med styrketrening, men her er det forskjell på mat også. - så hvis du finner grunnlag for endring kan i alle erfarne tilfeller, mye gjøres med et kosthold. Vi er alle forkjellige med en unik kropp, men la oss gjette: Dette fikser du. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...