Jump to content

Elias W Helstad

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei! Tenker å gå til innkjøp av pulsklokke. Skal brukes mye til rulleskitrening. Hvilken anbefales?
 2. Jeg selger min nesten ubrukte mutant mass. Er du interressert, kom med bud. Kjøper betaler frakt. Jeg holder ellers til i Bodø. Selges pga. feil kjøpt smak, noe som jeg SELVFØLGELIG ikke merket før jeg åpnet pakningen. Bare tatt 2 scoops.
 3. hei, vet noen om et treningsprogram basert på høyintensiv styrketrening? noen som evt. har erfaring med dette? Jeg skal gå inn i en periode hvor jeg tenker å kvitte med med litt fettprosent. å tape litt muskler går greit, har en lang tid bygd med opp, og nå vil jeg ta av litt fett. noen forslag, tips?
 4. Idag under treninga, RETT etter siste rep på en widowmaker, fikk jeg en intens hodepine i øvre del av hodet. Pulsen steg og i nærmere 5 minutter satt jeg på en benk og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg klarte ingenting. Hodepinen var helt forferdelig i de minuttene, men gikk gradvis over. Jeg kjenner enda hodepinen 1 time etter trening, men ikke nær slik det først var. Noen med erfaringer? Hva er dette?
 5. Tusen takk for svar begge to! Trener styrkeprogtammet ; X-size og er veldig fornøyd med fordelingen på feks tung beindag; -Knebøy -Nordic Hamstrings -Bulgarsk Utfall -Hip-Thrust
 6. Trenger råd og tips fra dere. Har for 1,5 år siden løpt av meg 22 kg. Har alltid hatt ekstra mye fett rundt hoftene, og vet ikke hvordan jeg kan få dette bort. Jeg har nå bynt med et hardt styrkeprogram, og vil bygge meg stor. Problemet er bare at som alle sier; spis mye når du vil bygge muskler, men da blir ikke hoftene mindre, hvis dere skjønner. Har før i en lengre periode prøvd å ta av fettet rundt hoftene, men da blir bare resten av kroppen "fettløs". For alle andre plasser er "normal" fettprosent, uten hoftene. Er det noen andre som har det slik? Skal jeg bare trene hardt styrkeprogram og spise mye, så vil hoftefettet fjerne seg selv etter en tid? Elias
 7. 1stk brødskive med omelett, bestående av 3 egg, ost og litt purre.
×
×
 • Create New...