Aldara Skrevet 24. august 2013 Del Skrevet 24. august 2013 Hva gjør dere som jobber feks offshore, på båt, eller andre steder der dere er nødt til å spise det som blir servert? Jeg finner det veldig vanskelig å vite hvor mange kalorier som går inn hver dag. Frokost er stort sett enkelt (Jobber offshore selv) det blir endel egg, melk og grønt. Finner det mye verre med lunch og middag. Får varm rett til både lunch og middag... utingen er at mye er sauset i sammen i forskjellige gryter, supper osv.... Vanskelig å beregne. Å spørre kokken kan være litt vanskelig (Noen vet ikke helt og andre kan finne på å bli sure..) Noen som er i lignende situvasjoner og har laget seg enkle tommelfinger regler som ser ut til å funke? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fredrik Skrevet 26. august 2013 Del Skrevet 26. august 2013 Hei. Jobber også offshore. Er i samme situasjon som deg, og har knekket koden. Lover å komme med et innlegg så snart jeg får bedre tid. Januz bokmerke 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/#findComment-842289 Del på andre sider Flere delingsvalg…
matta74 Skrevet 27. august 2013 Del Skrevet 27. august 2013 Venter spent på koden Fredrik :-) Sliter med det samme her også - ikke så helt enkelt å få ordentlig kontroll når jeg er ute. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/#findComment-842391 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.K Skrevet 27. august 2013 Del Skrevet 27. august 2013 Hei, Jeg også jobber offshore. Her ombord så er det i 9 av 10 måltider alltid noe sunt og velge i, vet ikke hvilke installasjoner dere er på men her så er det sunneste merket med "godt valg". Slik at dette hjelper jo noe, for som du sier så er det ofte sauset sammen i gryter. Jeg spurte kokken om hva kriteriene for å få "godt valg" merket var, nå husker jeg ikke eksakt hva det var. Men jeg husker at det var iallefall innenfor hva som kan kalles for sunt! Ellers så har jeg lært meg hjemme sånn ca hvilke porsjoner med de forskjellige matvarene inneholder, og velger alltid det reneste alternativet. (Unngår de grytene når det er mulig, tar heller rent kjøtt/fisk). Men som sagt, jeg har brukt kjøkkenvekten hjemme og lært meg hva det forskjellige sånn ca veier. Dette fungerer meget greit for min del Men jeg også venter spent på den knekte koden.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/#findComment-842394 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KLH Skrevet 27. august 2013 Del Skrevet 27. august 2013 Sliter litt med det samme. Stoler ikke helt på "godt valg" merke da jeg fikk vite av kokken at havregrøten til frokost (mistenkelig god) var kokt på fløte Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/#findComment-842398 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.K Skrevet 27. august 2013 Del Skrevet 27. august 2013 Nei ikke sant, da er det ikke lett da, hvis de klarer å få det til å være "godt valg" kvalifisert.. Men å ha en god tone med kokken er viktig da, da er det lite problem å få en boks kesam, cottage cheese e.l av og til Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/#findComment-842403 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 27. august 2013 Forfatter Del Skrevet 27. august 2013 Vi har tildels store variasjoner i det som blir servert. Høydaren har vært kalde supper(!). For min del synes jeg det blir mye kjøttkaker, gryteretter og annen dilldall som er sauset i hop av rester og litt for mye fritert billig fisk. Salat baren er som regel bra, men det er lite kaldt kjøtt i den. Å få en boks kesam eller cottage chese av kokken... det kan jeg glemme. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/#findComment-842710 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.K Skrevet 27. august 2013 Del Skrevet 27. august 2013 Da bør dere be om at det blir laget til mat som er sunn, slik at folk har muligheten til å spise sunt. Her på bruket er det vel så vidt jeg vet krav til at man skal ha mulighet til å velge sunne alternativer. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/#findComment-842717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aldara Skrevet 28. august 2013 Forfatter Del Skrevet 28. august 2013 Er vell muligens et krav her og, problemet er at reder har kjøpt den desidert kjipeste kontrakten... og kontraktøren spinker og sparer på alle mulige måter for å få ut noen ekstra kroner. Har blitt servert mye rart... Har fått gryteretter uten spor av kjøtt, kylling gryter med et minimum av kylling, pølse middager flere ganger i uken osv. Spesielt natt lunsjene kan være ille hvis rette kokken er på vakt. Tror den sunne fristelser greia er noe som må betales ekstra for. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23725-skift-arbeid-og-institusjons-mat/#findComment-843016 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.