Gå til innhold

Anbefalte innlegg

da må du kjøpe et genialt produkt som heter "tefal comfort health grill"! er en sånn kjøkkengrill som steiker fisk på 3-5min og kylling på ca 5min, og det blir super saftig og godt. Bruker den flere ganger for dagen for nå slipper jeg å steike kjøttet i mengder :D

Er det en slik? http://www.netonnet.no/art/hjem-og-fritid/kjokken/smorbrodgrill/tefal-comfortgrill/166640.3399/?gclid=CMeSy7XEirkCFS92cAoddWIApA

Jeg har lyst til å finne en anne vei å tilbrede kyllingen på, noen andre som har erfaringer? :)

Fortsetter under...

Er det en slik? http://www.netonnet.no/art/hjem-og-fritid/kjokken/smorbrodgrill/tefal-comfortgrill/166640.3399/?gclid=CMeSy7XEirkCFS92cAoddWIApA

Jeg har lyst til å finne en anne vei å tilbrede kyllingen på, noen andre som har erfaringer? :)

Fres den kjapt i panna, flytt over til ildfast form eller noe annet som tåler varme, hell over en boks med hakkede tomater og krydre, sett i ovnen på 200C i 20-30 minutter.

Sikkert litt på sidelinja, men koking av ris i mikro?

~10 minutter fra start til ferdig, jeg digger det :)

IMG_3575.JPG

Tupperware riskoker

Enig! Men...jeg betaler ikke de 500,- Tupperware skulle ha når jeg får en like god (?) for under 100-lappen: http://www.amazon.co.uk/Kitchen-Craft-Microwave-Cooker-Litre/dp/B0001IWD7O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1376976411&sr=8-1&keywords=microwave+rice+cooker

Er det en slik? http://www.netonnet.no/art/hjem-og-fritid/kjokken/smorbrodgrill/tefal-comfortgrill/166640.3399/?gclid=CMeSy7XEirkCFS92cAoddWIApA

Jeg har lyst til å finne en anne vei å tilbrede kyllingen på, noen andre som har erfaringer? :)

Jepp thats the one! jeg har aldri fått saftigere kylling etter at denne kom i hus! Og det går så voldsomt kjapt! Eneste ulempen er at det må være tint. Det går med fryst og men da "spretter" den litt nedover på en måte :-p Laks er enda kjappere. For første gang er det raskere å lage kylling enn omelett :-D

Annonse

Er det mulig å steke kjøtt i micro?

Som Tiwas var inne på, så blir kjøttet varmet av at mikrobølgene øker vibrasjonen på vannmolekylene i maten (derfor knekkebrød ikke blir varmt i mikroen). Du oppnår aldri bruningseffekten (Maillard-effekten) ved å tilberede kjøtt i mikroen, og det er denne effekten som skaper den gode stekeskorpen og -smaken. Men så er det jo noen som foretrekker posjert og kokt kjøtt også, som blir i samme gata som mikro-tilberedt kjøtt :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...