Camilla Skrevet 2. august 2013 Del Skrevet 2. august 2013 Hei! Jeg lurte på om man kan bytte ut ALT mel i en oppskrift (F.eks på boller) med bakeprotein? Er det det som er meningen? F.eks, jeg reagerer dårlig på havregryn (mange som bruker dette i vafler osv) kan jeg bytte ut dette med bakeprotein (f.eks det de har på proteinfabrikken). Kanskje dumt spørsmål, men... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23239-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-bakeprotein/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oslojenta Skrevet 2. august 2013 Del Skrevet 2. august 2013 Mener å huske fra jeg brukte det sist at det sto at man kan bytte ut 20-25% av melet med bakeprotein. Skal stå anbefalt bruk på pakken. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23239-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-bakeprotein/#findComment-828057 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Camilla Skrevet 2. august 2013 Forfatter Del Skrevet 2. august 2013 Mener å huske fra jeg brukte det sist at det sto at man kan bytte ut 20-25% av melet med bakeprotein. Skal stå anbefalt bruk på pakken. Mer man kan byttet ut resten av melet med da? Som er sunnere enn vanlig hvetemel? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23239-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-bakeprotein/#findComment-828059 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oslojenta Skrevet 2. august 2013 Del Skrevet 2. august 2013 Vet det er mange som bytter til mandelmel, speltmel og div andre melsorter.. Søk blandt oppskrifter her så finner du mange varianter der hvetemel er byttet ut med annet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23239-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-bakeprotein/#findComment-828061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 2. august 2013 Del Skrevet 2. august 2013 Kokos eller mjandelmel bruker som regel jeg:) om ikke kan du bruke f.eks spelt eller havremel. bakepro er kun for å øke proteininnholdet i bakst, så det blir IKKE godt eller noe god bakst om du kun bruker der:) Du kan også erstatte litt av melet med fiberfin , bytter du halvparten av hvetemelet med kvart fiberfin og kvart bakepro blir det bra;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23239-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-bakeprotein/#findComment-828062 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karine Skrevet 3. august 2013 Del Skrevet 3. august 2013 Husk at hvis du skal bake boller/gjærbakst så må du ha et mel som hever seg. Bakepro og mandelmel osv som erstatning for hvetemel i boller vil bli til en steinhard klump Tror heller jeg ville ha søkt etter oppskrifter som allerede er prøvd ut enn å erstatte i øst og vest i dine favorittoppskrifter. Dette fordi forskjellige meltyper trekker til seg forskjellig mengde vann, og oppfører seg ulikt ved baking/steking. Nettsider om lavkarbo, Kristine Weber osv har mange oppskrifter med disse ingrediensene. Å bytte ut vanlig mel med bakepro o.l. blir som oftest en stor skuffelse... Lykke til! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23239-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-bakeprotein/#findComment-828797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.