Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg lurte på om man kan bytte ut ALT mel i en oppskrift (F.eks på boller) med bakeprotein? Er det det som er meningen? F.eks, jeg reagerer dårlig på havregryn (mange som bruker dette i vafler osv) kan jeg bytte ut dette med bakeprotein (f.eks det de har på proteinfabrikken).

Kanskje dumt spørsmål, men...

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/23239-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-bakeprotein/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kokos eller mjandelmel bruker som regel jeg:) om ikke kan du bruke f.eks spelt eller havremel. bakepro er kun for å øke proteininnholdet i bakst, så det blir IKKE godt eller noe god bakst om du kun bruker der:) Du kan også erstatte litt av melet med fiberfin , bytter du halvparten av hvetemelet med kvart fiberfin og kvart bakepro blir det bra;)

Husk at hvis du skal bake boller/gjærbakst så må du ha et mel som hever seg. Bakepro og mandelmel osv som erstatning for hvetemel i boller vil bli til en steinhard klump :sick:

Tror heller jeg ville ha søkt etter oppskrifter som allerede er prøvd ut enn å erstatte i øst og vest i dine favorittoppskrifter. Dette fordi forskjellige meltyper trekker til seg forskjellig mengde vann, og oppfører seg ulikt ved baking/steking. Nettsider om lavkarbo, Kristine Weber osv har mange oppskrifter med disse ingrediensene. Å bytte ut vanlig mel med bakepro o.l. blir som oftest en stor skuffelse...

Lykke til! :)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...