fitnessosv Skrevet 28. juli 2013 Skrevet 28. juli 2013 Hei, jeg har nå gått på lavkarbo de siste ukene og vil gjerne fortsette med det en stund til. Men - jeg vil ikke spise lavkarbo resten av livet. For er det noe jeg elsker, er det pasta,ris og poteter Derfor lurer jeg på hvordan man går over til vanlig kosthold igjen, uten å gå opp i vekt? Siter
ielill Skrevet 28. juli 2013 Skrevet 28. juli 2013 Enkelt - Du passer på så du ikke spiser flere kalorier enn du bruker ; ) Siter
fitnessosv Skrevet 30. juli 2013 Forfatter Skrevet 30. juli 2013 Åja, så da er det samma hvor mange karbohydrater eg spiser om eg bare ikke spiser over 2000 kcal, som er ca. det fleste kvinner forbrenner? Siter
Speedbird Skrevet 30. juli 2013 Skrevet 30. juli 2013 "fitnessosv skrev: Åja, så da er det samma hvor mange karbohydrater eg spiser om eg bare ikke spiser over 2000 kcal, som er ca. det fleste kvinner forbrenner? Nei. Forskjellige makronæringstoffer oppfører seg forskjellig i kroppen. Dessuten har kroppen et behov for enkelte aminosyrer og enkelte fettsyrer som den ikke produserer selv. Og så kommer mineraler, vitaminer osv. De forskjellige næringstoffene har forskjellig påvirkning på hormoner, metthetsfølelse, sult, etc I tillegg påvirker noen ting energiforbruket både positivt og negativt. Og til slutt. Du vet ikke hvor mye energi du bruker. Og det spiller ingen rolle hva du bruker på en dag. Det er energiforbruk over tid som avgjør hvilken trend kroppsvekten har. Og energiforbruket påvirkes av utrolig mange variabler. Makrofordeling er én av dem. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 30. juli 2013 Skrevet 30. juli 2013 Hele greia med lavkarbo er jo måten karbohydrater påvirker kroppen, de gjør deg ofte mer sulten pga blodsukkerstigning osv- og fett metter mer som motpol. Du vil antageligvis merke mer sult når du starter å spise karbohydrater igjen, det er vel hovedgrunnen til at man legger på seg - fordi man rett å slett spiser mer (om jeg ikke er helt på jordet nå) Potet er da veldig mettende, og har lite kalorier. Ser ingen grunn til å ikke spise poteter! Ris er med poteten mye næring i, så skjønner ikke at folk kutter det ut.. Pasta derimot, det tenker jeg er mer unødvendig for kroppen. Samme med sukker og lyst mel som vil være gunstig å kutte på uansett lavkarbo eller ikke:D Om du ikke vil ha en lavkarbo''livsstil'' tror jeg det lureste er å bare bytte om med en gang, og tilføre mer karbohydrater og heller legge deg på en livsstil du vil leve med for resten av livet. Du kan jo også begrense inntaket av ris, potet og pasta men fortsatt spise det? Loco 1 Siter
fitnessosv Skrevet 31. juli 2013 Forfatter Skrevet 31. juli 2013 Tusen takk for svar:) Jeg har provd kalori underskudd lenge og er ikke forskjell på mål.. har bare en centimeter eller to jeg vil kvitte meg med... Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.