fesoste Skrevet 19. juli 2013 Del Skrevet 19. juli 2013 Jeg la merke til at egg proteinet skummet veldig etter at jeg hadde ristet det i shakeren... 2dl vann + 1 Scoop og nesten alt ble til skum, må vente "år og dag" før det legger seg og er drikkelig. Spørsmålet er egentlig om det er noen måte å unngå dette på? Er det noen andre som har opplevd det samme? Produktet er 100% Egg Protein fra PF. Skulle egentlig vært lagt under kosttilskudd, men så feil og i all hast blandet jeg kosttilskudd med kosthold Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22962-egg-protein-skummer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
DaddyCool Skrevet 4. august 2013 Del Skrevet 4. august 2013 Ja, jeg har de samme erfaringene med flere typer egge-protein. Men det er jo egentlig ikke noe stort problem, bare ikke rist såå hardt. Drikk det meste med en gang, så resten når skummet har lagt seg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/22962-egg-protein-skummer/#findComment-829483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.