Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg la merke til at egg proteinet skummet veldig etter at jeg hadde ristet det i shakeren... 2dl vann + 1 Scoop og nesten alt ble til skum, må vente "år og dag" før det legger seg og er drikkelig.

Spørsmålet er egentlig om det er noen måte å unngå dette på?

Er det noen andre som har opplevd det samme?

Produktet er 100% Egg Protein fra PF.

Skulle egentlig vært lagt under kosttilskudd, men så feil og i all hast blandet jeg kosttilskudd med kosthold :oops:

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Skrevet

Ja, jeg har de samme erfaringene med flere typer egge-protein.

Men det er jo egentlig ikke noe stort problem, bare ikke rist såå hardt. Drikk det meste med en gang, så resten når skummet har lagt seg ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...