02-snapper Skrevet 19. mai 2013 Del Skrevet 19. mai 2013 Hallais!! Typen o jeg er reserveforeldre i pinsen og tenkte ville hamburgere i dag. Har karbonadeig, ikke ferdige karbonader så derfor lurer jeg på om noen har gode tips for å få til bra burger! Tenkte jo egentlig bare å røre sammen med litt vann, egg og krydder og håper at det henger sammen. Anyone?! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21270-burger-av-karbodeig-p%C3%A5-grill/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 19. mai 2013 Del Skrevet 19. mai 2013 Jeg pleier ofte å ha oppi 1ss potetmel for at de skal hengesammen, hvis ikke greier faller de alltid fra hverandre på grillen hos meg.. Men så bruker jeg ikke egg da.. Også er små løkbiter i karb. deigen godt, og masse godt krydder! Også cheddar ost, og bacon! masse bacon! 02-snapper 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21270-burger-av-karbodeig-p%C3%A5-grill/#findComment-773152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krembolle Skrevet 19. mai 2013 Del Skrevet 19. mai 2013 Du finner sikkert mange tips her: Kjetils Bøse Burgerlaboratorium™ | Fitnessbloggen Forum Selv gjør jeg det sånn som du beskrev selv: Egg + vann og krydder. De blir helt ok av det 02-snapper 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21270-burger-av-karbodeig-p%C3%A5-grill/#findComment-773167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
burny_ Skrevet 19. mai 2013 Del Skrevet 19. mai 2013 1-2ss potetmjøl per 500g, vann, + krydder (Peppermix er tingen, og grove saltkorn). 02-snapper 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21270-burger-av-karbodeig-p%C3%A5-grill/#findComment-773169 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Raptorial Skrevet 19. mai 2013 Del Skrevet 19. mai 2013 Selv er jeg mer fan av å bruke salt i miksen, sånn at saltet fungerer som lim. Bare la det stå litt. burny_ og 02-snapper 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/21270-burger-av-karbodeig-p%C3%A5-grill/#findComment-773174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.