Gå til innhold

Proteinpulver i mat og baking?


Sara

Anbefalte innlegg

En boks proteinpulver av typen Myoprotein med moccasmak er på vei hjem til meg. Lurer derfor på om dere har noen gode oppskrifter eller forslag til hva jeg kan kombinere det med når det gjelder mat, eller til baking? :)

Har foreløpig hørt at dette passe ypperlig i:

- Havregrøt

- Kaffe

- proteinvafler/ pannekaker

- smoothie

Fyr løs om dere brenner inne med noe! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå er jeg ikke noen bakemester, så det blir primært vafler, pannekaker og smoothies jeg bruker proteinpulveret til. Utover det liker jeg å spise proteinrik mat framfor å supplere med proteinpulver.

Ja, absolutt! proteinpulver skal hverken erstatte min daglige dose egg, kjøtt eller cc, men for å lage en sunnere versjon av pannekaker, muffins eller noe sånt, så kan jo proteinpulver være en spennende ingrediens ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...