Gå til innhold

Trenger hjelp til å komme igang med trening.


Anbefalte innlegg

Trenger hjelp til å begynne med trening rett og slett. Har ikke en peiling på hvordan jeg skal trene eller spise for og oppnå det jeg vil. Har hatt lenge et ønske om og bli strammere rundt midjen og få mindre mage, få mindre rumpe og mindre rundt lårene. Jeg rører meg ganske mye i jobben jeg har i og med at jeg jobber i en stall, men det hjelper ikke så veldig mye når jeg ikke vet hva jeg bør spise og ikke.

Treningen jeg driver med nå er vel for det meste og jogge meg en tur eller å gå på ski, blir som regel 3 km på ski og kanskje 3 km jogging. Jeg bruker også å ta sit-ups 30 reps x 3 sett etter at jeg har vært ute og jogget. Jeg spiser som regel maks 2 brødskiver med salami og agurk til frokost, forskjellige middager fra kjøttkaker med brunsaus og grønnsaker og potet, til taco noen ganger. Er veldig varierte middager her hjemme, alltid mamma som lager. Og spiser kanskje 3 knekkebrød eller mer med nugatti til kveldsmat. Den siste tiden har jeg begynt og kjøpt meg salat som jeg tar med på jobb med kylling og pasta i som man får kjøpt på butikken. Men det blir som regel altfor lite, men føle også at hvis jeg spiser mer enn det så legger jeg på meg. Som dere kanskje ser, så kan jeg ikke det store om verken trening eller kosthold.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvor høy er du, og hvor mye veier du?

Ut i fra bildet ser du ikke overvektig ut, og det er mest sannsynlig tung styrketrening og mer mat som skal til. Har du mulighet til å trene på et treningstudio?

Tenk på at du skal bygge muskler for å stramme opp, ikke at du skal ned i vekt. :)

Logg noen dager med mat på f.eks. http://mylog.no/ å se hvordan det su spiser sammenlagt er. Du burde ligge på minimum 1800 kcal, men litt enklere å si noe mer eksakt da en vet høyde og vekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...