Gå til innhold

Muskler eller fett?


Felicie

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg slet en periode med spiseforstyrrelser, men vil si at jeg er nesten helt frisk nå og det er så deilig :) Var hos ernæringsfysiologen min i dag. Jeg blir veid der, men har selv valgt å ikke få vite hva jeg veier (spør dere om det, så vet jeg ikke). Hun sa at jeg har gått opp og at jeg er innenfor normalen - normalvektig (y) Jeg er så glad! Men greia er at speilbildet forteller meg at jeg ikke har lagt på meg.. jeg var faktisk nervøs før timen i dag fordi jeg var redd for at jeg hadde gått ned. Betyr det at jeg har gått opp mest i muskelmasse? Hvordan vet man egentlig det?

Det er ikke så innmari farlig, jeg er fornøyd med speilbilde nå, så vekt/fettprosent/muskelmasse kan egentlig gå sin vei, men jeg bare lurer av nysjerrighet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Jester

Som ei med spiseforstyrrelse i en eller annen grad så er det speilet og vekta som i stor grad har fått det opp i stry. Du er ikke egnet til å bedømme det på egenhånd før du er "frisk".

Hør på din behandler, så lenge du får klapp på skuldren og beskjed om at ting går rett vei er det alt som betyr noe. Speilet er ikke mer objektivt en øynene som ser, og fett er noe du trenger for å ha en normal kroppsfunksjon.

Flott å høre at du får hjelp og er innenfor normalvektig! Stenger tråden da dette er noe å ta opp med din behandler og ikke fremmede på internett. (jf. Retningslinjene for spiseforstyrrelser)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...