Gå til innhold

Hvordan komme igang med trening etter brystforstørrelse?


Imaridel

Anbefalte innlegg

Til vanlig har jeg bare lest og surfet her inne. Nå har jeg prøvd å finne det jeg søker etter både her og på nett, men finner det ikke. Håper noen her tar seg tid til å lese dette og har lyst, erfaring og tid til å hjelpe meg med litt råd, tips og veiledning. Setter pris på de tilbake meldingene jeg får.

Det har seg slik at jeg for snart 3 mnd siden tok meg råd å ta brystforstørrelse. Noe jeg har tenkt grundig igjennom i mange år. Alt ble nøye planlagt og mye tenking. Jeg vet det er mange som er for og i mot dette og jeg kan skrive en hel stil om å forklare dere at dette er gjort med sunn fornuft, og for min del var det viktig at resultatet ble så naturlig som mulig. Jeg håper de som har negative tanker om dette sparer seg for sine ord. Slik jeg tenker er det min kropp, mitt valg, og jeg har ikke gjort noe som skader eller påvirker andre på en negativ måte. Alle har sine grunner, og jeg hadde mine=)

Jeg har alltid vært en aktiv person som er glad og opptatt av en god helse. En god helse for meg et at du og din kropp er i "balanse" at du føler deg frisk og rask, har energi, overskudd, At du kjenner at kroppen din er "fronøyd" har det bra.

Jeg er glad i å skrive som du kanskje leser, men nå skal jeg komme til det jeg trenger dere til. Det kribbler i hele meg etter å få trene. Jeg vil bare springe, Trene knall hardt, jeg har så mye i meg og vil få det ut følelsen, men jeg vet ikke helt hvordan nå. Jeg kjenner jeg enda må ta det ro etter brystforstørrelsen. Og jeg trenger noe annet enn å gå tur, det er jeg rett og slett drit lei. Jeg vil på treningssenter og bare slippe løs alt jeg har inni meg. men vet jeg må begrense meg. Så det jeg er ute etter er øvelser, helst treningsprogram for å få meg i gang siden jeg er ikke inni treningen lenger, som jeg kan følge en periode før jeg kan stige, evt bytte program.

Vær så snill noen der ute, som har program eller kan hjelpe meg med å komme igang med trening på en fornuftig måte:)

Mvh ei som trenger å få en god helse følelse tilbake og er lei av å føle seg lat=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...