Gå til innhold

Optimal oppkarbing?


Trrrtrrr

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Dagene eg sjølv karber opp går det mykje i "tørre" karbs som potet,speltlomper og ris.

Prøver å holde sukkeret nede og moderat med protein (rundt 1.8-2.0g pr kg). Har prøvd eindel forskjellige typer oppkarbing og føler at eg personleg har mest utbytte av å ikkje "fråtse" alt for masse i sukker og fett :) men om det ligger en boks nugatti og venter så er den tom etter oppkarbingsdagen allikavell :confused:

Kjører oppkarbing 1 dag i veka (søndag) og holder på heile dagen :whistling:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...