Opcode Skrevet 16. februar 2013 Del Skrevet 16. februar 2013 Jeg synes ofte at lavkarbo-bakst smaker litt funky eller blir deigete, men dagens eksperment gav et godt resultat. Ca. 15 små muffins (om du bruker store cupcakeformer så må du justere steketid): 170 g selvmalt mandelmel, ikke den ekle greia du kjøper på helsekosten 1 ss fiberhusk 1 ts bakepulver tagatesse, så mye du liker (eller annen søtning du foretrekker) 1 ts kanel noen vaniljedråper 2 egg 1/2 boks ricotta (du kan sikkert bruke kesam eller cottage cheese) ca 0.7-1 dl olje (kokos eller raps. Evt smeltet smør) Stekes på 160 grader i rundt 17 minutter. Disse ble saftige og luftige. Jeg spiste de med en ostekrem av 50/50 smør/kremost med litt sitron og søtning i. Ellers er de sikkert knall med ferske bær, sjokolade, iskrem, pisket krem? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17638-mandelmuffins-uten-bismak-heh-lchf-kornfritt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 16. februar 2013 Del Skrevet 16. februar 2013 Funky Så veldig bra ut! Tenker de vil være supre å bruke som lunsj-/middagsmuffins ved å droppe søtning og tilsette skinke, ost, kylling eller lignende og litt grønnsaker Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17638-mandelmuffins-uten-bismak-heh-lchf-kornfritt/#findComment-672013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opcode Skrevet 16. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2013 Kanskje det ville vært bedre å bruke noe annet enn mandler da? Mandler er gjerne litt søte på smak, men solsikke eller gresskar en kanskje bedre? Hadde sikkert vært kjempegodt med skinkebiter og litt skarp ost. Jeg skal lage en batch med blåbær for å ha litt på-farta mat Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17638-mandelmuffins-uten-bismak-heh-lchf-kornfritt/#findComment-672118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 16. februar 2013 Del Skrevet 16. februar 2013 Kanskje det ville vært bedre å bruke noe annet enn mandler da? Mandler er gjerne litt søte på smak, men solsikke eller gresskar en kanskje bedre? Hadde sikkert vært kjempegodt med skinkebiter og litt skarp ost. Jeg skal lage en batch med blåbær for å ha litt på-farta mat Den søte nøttesmaken i kontrast til det salte pålegget tror jeg faktisk kunne blitt veldig godt! Ellers hadde nok gresskarkjerner gjort seg. Skal teste denne når jeg har tilgang til blender igjen :happy: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17638-mandelmuffins-uten-bismak-heh-lchf-kornfritt/#findComment-672319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Opcode Skrevet 17. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 17. februar 2013 Gjør det Ser ut til å være en bra grunnoppskrift. Jeg bruker forresten en sånn liten kaffekvern til mandler og frø. Funker som fy! Må kverne i flere omganger, men jeg lager jo aldri så mye at det tar allverdens tid. Bruker denne: BOSCH Kaffekvern MKM 6003 | Pixmania Kristin Charm og 090930 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17638-mandelmuffins-uten-bismak-heh-lchf-kornfritt/#findComment-672842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.