SlayerDad Skrevet 4. februar 2013 Del Skrevet 4. februar 2013 Du trenger: 5 dl kremfløte 100 gr mørk sjokolade 2,5 dl sterk kaffe 5 plater gelatin Vaniljeessens Søtning (jeg brukte tagatesse) legg gelatinen i bløt i kaldt vann. varm opp fløten til kokepunkte. brekk sjokoladen i biter og ha i fløten, sammen med noen dråper vaniljeessens og søtning (her bestemmer du selv hvor søt du vil ha den. rør rolig rundt til sjokoladen har smeltet helt. Ha i kaffen. klem så mye vann ut av gelatinen du klarer og ha i fløte/sjokolade/kaffe-blandingen. Ha i litt salt. (Tips: bittelitt salt får frem sjokoladesmaken enda mer). Ha i en bolle eller serveringsskåler. La det avkjøle seg på kjøkkenbenken før du setter det i kjøleskapet noen timer. Tips: Dekk med plastfolie for å unngå snerk. Serveres med krem: 2,5 dl kremfløte søtning vaniljeessens Ha fløte, søtning og litt vanilje i en bolle. Pisk til helt stiv. For en liten variasjon, ha i et par teskjeer med creme fraiche på slutten, og pisk opp på nytt. Snadder! Rakker, Synan og Anny92 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17205-gamlebyens-sjokoladepudding/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.