Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Du trenger:

5 dl kremfløte

100 gr mørk sjokolade

2,5 dl sterk kaffe

5 plater gelatin

Vaniljeessens

Søtning (jeg brukte tagatesse)

legg gelatinen i bløt i kaldt vann.

varm opp fløten til kokepunkte. brekk sjokoladen i biter og ha i fløten, sammen med noen dråper vaniljeessens og søtning (her bestemmer du selv hvor søt du vil ha den. rør rolig rundt til sjokoladen har smeltet helt. Ha i kaffen. klem så mye vann ut av gelatinen du klarer og ha i fløte/sjokolade/kaffe-blandingen. Ha i litt salt. (Tips: bittelitt salt får frem sjokoladesmaken enda mer).

Ha i en bolle eller serveringsskåler. La det avkjøle seg på kjøkkenbenken før du setter det i kjøleskapet noen timer. Tips: Dekk med plastfolie for å unngå snerk.

Serveres med krem:

2,5 dl kremfløte

søtning

vaniljeessens

Ha fløte, søtning og litt vanilje i en bolle. Pisk til helt stiv. For en liten variasjon, ha i et par teskjeer med creme fraiche på slutten, og pisk opp på nytt. Snadder!

post-4009-14440921952777_thumb.jpg

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/17205-gamlebyens-sjokoladepudding/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...