Kaiman Skrevet 14. januar 2013 Skrevet 14. januar 2013 Mannen hennes forbyr henne sjokolade under graviditeten ?! ja ganske streng, men har jo sikkert no kos for det....men som Oddis poengterer: hun har liten bevegelse Siter
OhMickey Skrevet 14. januar 2013 Skrevet 14. januar 2013 ja ganske streng, men har jo sikkert no kos for det....men som Oddis poengterer: hun har liten bevegelse Høres jo nesten sykt ut Men okei, folk er forskjellige. Kaiman 1 Siter
Kaiman Skrevet 14. januar 2013 Skrevet 14. januar 2013 mens vi holder på:http://www.kk.no/877373/bytt-ut-risen-med-bonner Siter
Vegard L Skrevet 14. januar 2013 Skrevet 14. januar 2013 Høyt blodsukker får man om man spiser mer karbohydrater enn man trenger og det kroppen klarer å lagre unna. Er man inaktiv (er vel ganske mange gravide som reduserer aktivteten) så vil man ikke lenger ha behov for så mye karbohydrater og fortsetter man da å spise for mye så vil man etterhvert redusere insulinresponsen og får forhøyet blodsukker. Selv en enkel hiit (høy intensitiv intervall trening) økt i uken på 4 minutt øker insulinsensitiviteten med 30%. Så de som trener 4-5 ganger i uken og ikke har diabetes trenger normalt ikke være redd for karbohydrater uavhengig om det kommer fra hvit ris eller havregryn. + hormonelle endringer som gjør at man får en økende insulinresistens utover i svangerskapet da... Siter
Oddis Skrevet 14. januar 2013 Skrevet 14. januar 2013 mens vi holder på:http://www.kk.no/877373/bytt-ut-risen-med-bonner De som bytter ut et daglig rismåltid med bønner har 35 prosent lavere risiko for å få symptomer på diabetes Mens en blanding av styrke og kardio trening reduserer sjansen med hele 59 prosent... BBC News - Weight training 'reduces diabetes risk' Kaiman 1 Siter
Kaiman Skrevet 14. januar 2013 Skrevet 14. januar 2013 Mens en blanding av styrke og kardio trening reduserer sjansen med hele 59 prosent... BBC News - Weight training 'reduces diabetes risk' Fett! Siter
Kristin Charm Skrevet 14. januar 2013 Skrevet 14. januar 2013 I hovedsak er det en ren karbohydratkilde. Men litt vitaminer og mineraler er det i ris også. Ris er i tillegg svært allergivennlig. Svart ris er forøvrig et godt alternativ om man vil ha en ris med masse antioksidanter. Denne har mer antioksidanter enn blåbær og smaker også veldig godt. Den må ligge i vann i 4-12 timer før tilberedning og er best egnet til å dampes. Da blir den klebrig og fin fingermat Svart ris og villris (som også er svart) er forøvrig ikke det samme. Finner du svart ris i vanlige større butikkjeder? Må jeg innrømme at jeg aldri har sett. Hørtes veldig spennende ut! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.