Rosinbolle Skrevet 3. januar 2013 Skrevet 3. januar 2013 Jeg har gått i gang med prosjekt sunn og sterk, men jeg merker at kunnskapen om kosthold er forsvinnende liten. Jeg er ikke særlig interessert i å telle kalorier hver eneste dag, men noen dager innimellom legger jeg inn det jeg spiser på diett.no, og hver eneste gang ligger jeg i kaloriunderskudd. Det er jo i og for seg bra det, men spørsmålet mitt blir da: Så lenge man ligger i kaloriunderskudd, har det så mye å si hvor kaloriene kommer fra? Jeg er nøye på å få i meg mye proteiner, men jeg sliter veldig med å bestemme meg for om jeg vil spise mye fett eller mye karbohydrater. Må jeg i det hele tatt velge? En dag har jeg fryktelig lyst på egg og bacon, og en annen dag vil jeg ha havregryn, men jeg vil helst ikke ha kolesterolet i taket eller hjerteinfarkt. Hva gjør jeg? Siter
Kristin Charm Skrevet 3. januar 2013 Skrevet 3. januar 2013 Nei, du må absolutt ikke velge Dersom du føler det er naturlig for deg å spise begge deler kan du variere fritt, da det alt i alt har ytterst liten betydning i forhold til helheten. Du vil hverken få kolesterol i taket eller hjerteinfarkt om du er en gjenomsnittlig, normalt sunn person. Kos deg! Vegard L og LeanMachine 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.