Mjølnerk Skrevet 18. desember 2012 Skrevet 18. desember 2012 Er lei av å lage mat flere ganger om dagen. Keen på å prøve ut no nytt. Lage en svær pizza, kan jeg spise av den hele dagen, og kun den. Bør da bli veldig enkelt og holde kontroll på makroene og kcal inntaket. Eneste problemet er at jeg ikke finner store nok ferdiglagde pizzabunner. Pizzabunnen må kunne romme: 800 gr. karbonadedeig 200 gr. ost 300 gr. pizzasaus 200 gr. div grønnsaker Har prøvd med Fresca fersk pizzabunn, kjøpt på rema. Skulle hatt en bunn som tåler litt mer fyll og gjerne er litt tykkere. Hvor kan man få kjøpt det? Siter
OhMickey Skrevet 18. desember 2012 Skrevet 18. desember 2012 Prøvd den store som heter "Nå! Pizzabunn", den du ruller ut på et brett? Usikker på hvor mye den rommer da Siter
Mjølnerk Skrevet 18. desember 2012 Forfatter Skrevet 18. desember 2012 Prøvd den, mener å huske jeg ikke var alt for glad i smak og konsistens. Leter etter noe jeg er så fornøyd med at jeg kan bruke det i laaaaang tid framover Siter
Gjest Slettet Skrevet 18. desember 2012 Skrevet 18. desember 2012 Er lei av å lage mat flere ganger om dagen. Keen på å prøve ut no nytt. Lage en svær pizza, kan jeg spise av den hele dagen, og kun den. Bør da bli veldig enkelt og holde kontroll på makroene og kcal inntaket. Eneste problemet er at jeg ikke finner store nok ferdiglagde pizzabunner. Pizzabunnen må kunne romme: 800 gr. karbonadedeig 200 gr. ost 300 gr. pizzasaus 200 gr. div grønnsaker Har prøvd med Fresca fersk pizzabunn, kjøpt på rema. Skulle hatt en bunn som tåler litt mer fyll og gjerne er litt tykkere. Hvor kan man få kjøpt det? Kommer vel litt ann på hvor mye du er villig til å stable i høyden! Men er vel egentlig ikke verre enn å steke all kylling+koke risen samtidig for en hel dag.. men men! Tine pizazbunn(langpanne ca)! Ellers mener jeg mr "brukernavn" spør Meny om de har ferdig pizabunn;) Sjekk loggen hans;) Der er den MANGE ganger! Ser sinnsykt digg ut! Siter
Mjølnerk Skrevet 18. desember 2012 Forfatter Skrevet 18. desember 2012 Kommer vel litt ann på hvor mye du er villig til å stable i høyden! Men er vel egentlig ikke verre enn å steke all kylling+koke risen samtidig for en hel dag.. men men! Tine pizazbunn(langpanne ca)! Ellers mener jeg mr "brukernavn" spør Meny om de har ferdig pizabunn;) Sjekk loggen hans;) Der er den MANGE ganger! Ser sinnsykt digg ut! Prøver å få alle makroene inn i en pizza, trenger derfor en større bunn for å kommer rundt 200 karbs Med større bunn slipper jeg da også å stable alt for mye i høyden. Til nå har jeg laget all mat dagen før, men kylling og ris er ikke like digg kaldt som pizza er Siter
Gjest Slettet Skrevet 18. desember 2012 Skrevet 18. desember 2012 Prøver å få alle makroene inn i en pizza, trenger derfor en større bunn for å kommer rundt 200 karbs Med større bunn slipper jeg da også å stable alt for mye i høyden. Til nå har jeg laget all mat dagen før, men kylling og ris er ikke like digg kaldt som pizza er Nei sant det! Men anbefaler du sjekker den pizzaen til brukernavn. Han har ihvertfall 800g kjøtt på den;)+mais/ost osv:) Siter
OhMickey Skrevet 18. desember 2012 Skrevet 18. desember 2012 Prøvd den der Toro sin familiepakning med bunn, som man bare blandet vann i? De blir skikkelig store, og er etter min mening gode også Siter
Mjølnerk Skrevet 18. desember 2012 Forfatter Skrevet 18. desember 2012 Nei sant det! Men anbefaler du sjekker den pizzaen til brukernavn. Han har ihvertfall 800g kjøtt på den;)+mais/ost osv:) Skal sjekkes ut Siter
Mjølnerk Skrevet 18. desember 2012 Forfatter Skrevet 18. desember 2012 Prøvd den der Toro sin familiepakning med bunn, som man bare blandet vann i? De blir skikkelig store, og er etter min mening gode også Ikke prøvd, prøver å finne noe som trenger minst mulig forberedelser Såpass stort aktivitetsnivå at jeg kan tillate meg litt på kanten produkter Siter
BROrilla Skrevet 18. desember 2012 Skrevet 18. desember 2012 på rema selger de 2pack fullkornbunner med nøkkelhull:P Jeg bruker bare de:) Siter
Mjølnerk Skrevet 18. desember 2012 Forfatter Skrevet 18. desember 2012 på rema selger de 2pack fullkornbunner med nøkkelhull:p Jeg bruker bare de:) Hvor mye får du plass til om gangen? Siter
BROrilla Skrevet 18. desember 2012 Skrevet 18. desember 2012 Hvor mye får du plass til om gangen? jg har hatt 1.5 pakke med karbonadedeig på hver, men 1 er best + ost osv Siter
FatUnicorn Skrevet 18. desember 2012 Skrevet 18. desember 2012 Dumt spørsmål: er det uaktuelt å lage bunnen selv? Det er jo piece of cake og tar to minutter.. Den kan du jo lage så stor som du ønsker.. Siter
Mjølnerk Skrevet 18. desember 2012 Forfatter Skrevet 18. desember 2012 Dumt spørsmål: er det uaktuelt å lage bunnen selv? Det er jo piece of cake og tar to minutter.. Den kan du jo lage så stor som du ønsker.. Det er helt uaktuelt Tar alt for lang tid, må jo heves. Bestandig ha mel i huset. Skal se hvor latterlig simpelt jeg greier å få det her til å bli. Typ, stacke opp med 20 pk. karb deig, 10 pizzabunner, 10 bokser mais, 10 pk. 200 gr revet ost, 10 glass idun pizzasaus. For å treffe makroene og kcal nivå er jeg avhenig av mer kalorier, og de må være karbs. Derfor skulle jeg hatt en større bunn FatUnicorn 1 Siter
Mjølnerk Skrevet 18. desember 2012 Forfatter Skrevet 18. desember 2012 jg har hatt 1.5 pakke med karbonadedeig på hver, men 1 er best + ost osv Ja, kan tenke meg at det blir for mye med 2. Renner av etc etc. Siter
BROrilla Skrevet 19. desember 2012 Skrevet 19. desember 2012 Ja, kan tenke meg at det blir for mye med 2. Renner av etc etc. derfor d er 2 pack En til hvert måltid:) Siter
Mjølnerk Skrevet 19. desember 2012 Forfatter Skrevet 19. desember 2012 derfor d er 2 pack En til hvert måltid:) Ja, ser snart ingen annen utvei enn å lage 2 pizzaer. Hadde bare vært enda lettere å kun lage 1 Siter
Mjølnerk Skrevet 19. desember 2012 Forfatter Skrevet 19. desember 2012 derfor d er 2 pack En til hvert måltid:) Du veit ikke hvor mye bunnene koster? Siter
FatUnicorn Skrevet 19. desember 2012 Skrevet 19. desember 2012 Det er helt uaktuelt Tar alt for lang tid, må jo heves. Bestandig ha mel i huset. Skal se hvor latterlig simpelt jeg greier å få det her til å bli. Typ, stacke opp med 20 pk. karb deig, 10 pizzabunner, 10 bokser mais, 10 pk. 200 gr revet ost, 10 glass idun pizzasaus. For å treffe makroene og kcal nivå er jeg avhenig av mer kalorier, og de må være karbs. Derfor skulle jeg hatt en større bunn Heving? What?!? Haha, neida Jeg gidder ikke sånt, evt lar jeg deigen heve mens jeg fikser kjøttet. For meg så tar det såpass kort tid å mekke i hop deig til ei langpanne at jeg ser ikke problemet, men det er MEG. Og vi er alle forskjellige, så jeg skjønner hva du mener Regnet fort på hvordan pizzadeigen ville havne i forhold til makroene og da snakker vi 1850 kcl, 331g karbo, 65g protein og 26g fett. Ikke ille! Siter
BROrilla Skrevet 19. desember 2012 Skrevet 19. desember 2012 Pizzabunner – grove, nøkkelhullsmerket ikke så alt for mange kr. husker ikke xxxxx 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.