Siljuus Skrevet 1. november 2012 Del Skrevet 1. november 2012 Spørmål: Folk snakker om vann i kyllingen fra Sverige og Rema1000, hva betyr dette egentlig? Mindre næringsinnhold i form av proteiner osv eller er det noen andre forskjeller fra "vanelig" kylling? Skjønner ikke helt forskjellen på dette! Noen som kan hjelpe??!? TAKK Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14056-vann-i-kylling/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mr P Skrevet 1. november 2012 Del Skrevet 1. november 2012 100g rå kyllingfilet har 23,8 g prptein og 75% vann. Når rema tilsetter vann, minker proteinmengden pr 100g, mens vannmengden øker. Hvis prisen da er den samme pr kg, tjener Rema mer penger, og du kan få mindre protein. Det meste av vannet forsvinner under stekingen, så du blir ikke mer mett av denne "forbedrede" kyllingen. Det tilsatte vannet inneholder salt, som gjør Marinering mindre virkningsfult. Tap tap for oss ned andre ord. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14056-vann-i-kylling/#findComment-543039 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Siljuus Skrevet 1. november 2012 Forfatter Del Skrevet 1. november 2012 Tusen takk! Da fikk jeg oppklaring i det;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14056-vann-i-kylling/#findComment-543042 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ukjent666 Skrevet 1. november 2012 Del Skrevet 1. november 2012 Uansett om det vann eller ikke. Så skal det være oppgitt mengde proteiner osv.. På pakningen;) Så hvis det er utrekninger osv du er bekymret for. Det står på pakken:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14056-vann-i-kylling/#findComment-543050 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thombr86 Skrevet 2. november 2012 Del Skrevet 2. november 2012 Så selv en kyllingkjøttdeig eller noe på rema med tilsatt vann. Får jo 700g kjøttdeig til under prisen av 400g vanlig kjøttdeig.. De kan jo umulig ha pumpa inn 300g vann i den, så du får jo mer protein pr. krone. Skal ikke si noe om kvaliteten på varen da, den kan være dårligere (uprøvd for min del, fant noe svinedeig på tilbud som jeg kjøpte istedet ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14056-vann-i-kylling/#findComment-544091 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 9. november 2012 Del Skrevet 9. november 2012 Vann og luft er fryktelige billige råvarer, som gjør de til gode verktøy for matvareprodusentene når de skal lage billig mat. Forskjellen på typ, Moevenpick og Tress-is fra Diplomis? 50% av diplomisen er luft,hvorhen Moevenpicken inneholder langt mer is/mindre luft, følgelig er den dyrere. Samme med farser og farseprodukter; jo mer man sper ut med f.eks potetmel melk,vann osv, jo billigere blir det. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/14056-vann-i-kylling/#findComment-554264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.