Augis Skrevet 9. november 2011 Del Skrevet 9. november 2011 Så på en krydderblanding fra Frontier Natural Products (tacokrydder) som jeg har sett flere gå god for. På innholdsfortegnelsen fant jeg "silicon dioxide". Dette kan i følge Wikipedia brukes i mat "(...)where it is used primarily as a flow agent in powdered foods, or to absorb water in hygroscopic applications." Ble litt nysgjerrig på eventuelle biologiske effekter av dette stoffet (skummelt navn), men i jungelen av forskningsartikler sliter jeg med å finne relevant stoff. Noen her som sitter på litt kunnskap? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1388-silisiumdioksid-i-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robert André Skrevet 9. november 2011 Del Skrevet 9. november 2011 http://scholar.google.no/scholar?hl=no&q=effects+of+silica+in+human&btnG=S%C3%B8k&as_ylo=&as_vis=0 Så ingenting skummelt i de studiene i alle fall. Regner med at mengdene som er brukt i tacokrydderet er ganske mikroskopiske. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1388-silisiumdioksid-i-mat/#findComment-39122 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.