Sven David Skrevet 3. oktober 2012 Skrevet 3. oktober 2012 Hei, Kokte noen egg på søndag jeg hadde tenkt å spise utover i uka. Har ikke spist noe av det grunnet spysyka siste to dager (ingen matlyst). Hva tror dere om å spise de eggene i morgen (torsdag) etter ca 4 dager i kjøleskapet? Siter
Zerotokeep Skrevet 3. oktober 2012 Skrevet 3. oktober 2012 Eneste måten å finne ut om de er god; skrell, åpne og lukt! Lukter det fint, går det vel bra? (selvom jeg må innrømme å være veldig kritisk til mat som er laget for "dagevis" siden!) Siter
Sven David Skrevet 3. oktober 2012 Forfatter Skrevet 3. oktober 2012 De er allerede skrelt, men jeg skal lukte på dem i morgen Siter
Therese Skrevet 3. oktober 2012 Skrevet 3. oktober 2012 Det går helt fint - mat holder seg mye lenger enn man tror.. (selv etter "best før" datoen!!) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.