Jump to content

Sven David

Members
 • Content Count

  522
 • Joined

 • Last visited

About Sven David

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/09/1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Hva skjer med Fitnessbloggen? Det har vel ikke vært noen oppdateringer på forsiden her på flere måneder? Eller er det jeg som går glipp av noe?
 2. Jeg synes faktisk det er digg! Men det er kanskje ikke helt optimalt siden det er litt halvfabrikata som 02-snapper påpeker :-)
 3. 40g sukker og 150g smør? Ikke akkurat noen slankeoppskrift dette, hehe
 4. Sven David

  Corn flakes

  Hei, Jeg blir ikke helt enig med meg selv. Corn flakes (m/melk), kan det duge som etter-treningsmat i ny og ne, eller er det 'no go' ? Innspill?
 5. Hehe, det utrykket passet jo bra i denne sammenhengen, men jeg mener oppriktig at det er problematisk hvis utseende går foran helsa.
 6. Jeg har også sett dokumentaren og ble 'skremt' av påstanden med at (mye) protein bidrar til å holde kroppen i høygir og holde høye IGF-1 verdier som er negativt ift helse. I så fall er dette i sterk motsetning til alle som trener for muskelvekst og utseende. Folka i programmet hadde ikke bra fysikk hvis vi tenker på muskelmasse, men for å være ærlig, hva hjelper det å SE bra ut dersom man pådrar seg en rekke sykdommer? Hvis jeg kunne valgt mellom ingen muskler og det å være frisk, sammenlignet med bra fysikk og muskler og samtidig ha eksempelvis kreft ville jeg naturligvis valgt det første. Jeg vet ikke om jeg tror på dette, men det var en tankevekker og jeg ønsker å finne ut mer om dette.
 7. Jeg har lest begge bøkene og for MEG var det alt for tungt stoff. Dessuten, protkollen som kommer på slutten av Stubborn Fat Solution er jo bare vanlig intervalltrening? Hva er vitsen med 'drumroll' for dette (slik han gjorde i boka)? Dette har jo eksempelvis friidrettsfolk visst om i årevis. Dessuten er den protokollen for barnemat å regne for de som har kondis selv om det advares mot å gjøre den mer enn 2-3 ggr pr uke.
 8. Det kan jeg dessverre ikke svare på. Er ikke så inni slike regler. Men, jeg ser de må ha gjort noen endringer siden jeg kjøpte det. Når jeg prøver å bestille et armbånd på nytt får jeg også opp at det ikke kan shippes til min adresse: About Shipping Restrictions Warranty issues and manufacturer restrictions prevent us from shipping certain products to all geographical locations. You'll be notified while placing your order if we're unable to ship specific items to the address you've selected. Please also check the product detail pages for any item-specific shipping restrictions. Buyers outside the U.S. cannot purchase the following types of items from sellers: video games, toy and baby items, electronics, cameras and photo items, tools and hardware, kitchenware and housewares, sporting goods and outdoor equipment, software, and computers. Synd, men det burde være mulig å få tak i det på en annen måte... jeg gravde litt i hukommelsen og mailen min og da fant jeg dette: home | Ki Performance Tror dette er samme produkt bare med en annen branding, samt at det er i England i stedet for USA. Mailet med disse før jeg kjøpte og de sendte til Norge. HI Sven We can ship to Norway, however we do normally charge for this and extra £15.00 as this needs to be Airsure/International Signed For post. Which product are you interested in? Regards Sarah Ki Customer Services Så dette kan jo være noe å sjekke ut.
 9. Jeg mener det var inkludert - 47 dollar i tollgebyr.
 10. Shipping Method: AmazonGlobal Priority Shipping Items: $149.99 Shipping & Handling: $33.28 ------ Total Before Tax: $183.27 Estimated Tax To Be Collected: $0.00 Import Fees Deposit $46.97 ------ Order Total: $230.24 Delivery estimate: Nov. 14, 2012 - Nov. 16, 2012 1 "BodyMedia FIT LINK Armband Weight Management System" Health and Beauty; $149.99 In Stock Sold by: Amazon.com
 11. Nei, den har Bluetooth, det er slik den kommuniserer med telefonen. Jeg bare mente at det ikke er strengt nødvendig å bruke telefon-appen for å benytte armbåndet. Jeg kjøpte direkte fra Amazon.com og fikk den i posten. Kostet meg en plass mellom 1200-1500kr totalt
 12. Hei, jeg kjøpte BodyMedia FIT armband fra dette firmaet: BodyMedia // Reach Your Health & Fitness Goals with BodyMedia FIT Fikk ikke kjøpt det direkte via dem så gikk via Amazon.com Må fake at man er Amerikansk på BodyMedias webside (for å signe up) samt på Google Play/Apple Store for å kunne bruke appen. Telefon-appen er ikke nødvendig men det er jo litt artig. Man kobler armbåndet ditt PCen og via et lite program lastes data opp til profilen din hos BodyMedia.
 13. Hei Cecilie, På BodyMedia brukte jeg bare et gyldig postnummer i USA for å 'late som' jeg er Amerikansk.
×
×
 • Create New...