Gå til innhold

Anbefalte innlegg

MATFORSKNING - Gjør ganen klar for insekter og halvråtne råvarer - tu.no/nyeteknologier

Artig sak hos teknisk ukeblad "fremtidens mat" blir diskutert.

Går kanskje ikke for "sjokoladen" med det første selv, men åpen for insekter:P

hva tenker folk?

Fortsetter under...

Vi reagerer jo på hva en del andre spiser, men er vi så mye bedre?

Lungemos, rakfisk, lutefisk... Mange amerikanere og andre vestlige sliter jo med at vi spiser reinsdyr, hval, etc.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...