BadWolf Skrevet 2. oktober 2012 Skrevet 2. oktober 2012 MATFORSKNING - Gjør ganen klar for insekter og halvråtne råvarer - tu.no/nyeteknologier Artig sak hos teknisk ukeblad "fremtidens mat" blir diskutert. Går kanskje ikke for "sjokoladen" med det første selv, men åpen for insekter:P hva tenker folk? Siter
SlayerDad Skrevet 2. oktober 2012 Skrevet 2. oktober 2012 Tja, insekter er jo for mange en viktig proteinkilde og en viktig del av flere kulturers diett, f eks aboriginer i Australia. Ristede gresshopper skal visst være meget godt. Siter
BadWolf Skrevet 2. oktober 2012 Forfatter Skrevet 2. oktober 2012 Prøvd salt bille. God fyllesnacks SlayerDad 1 Siter
SlayerDad Skrevet 2. oktober 2012 Skrevet 2. oktober 2012 Vi reagerer jo på hva en del andre spiser, men er vi så mye bedre? Lungemos, rakfisk, lutefisk... Mange amerikanere og andre vestlige sliter jo med at vi spiser reinsdyr, hval, etc. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.