AlexDefoe Skrevet 2. september 2012 Del Skrevet 2. september 2012 Hei alle sammen Kom til å tenke over noe, som jeg har grublet over lang tid. Hvor mye av matens næringsinnhold som blir endret under tilberedningen Nå tenkte jeg på dette, hvis jeg steker kyllingfiler i olje og sammenligner de med kyllinfiler stekt i ovnen (uten noe som helt oljer og slikt) Da vil jo de som er stekt i oljen selvfølgelig ha mer fett innhold selvfølgelig. Men det jeg lurte på var om protein innhold blir endret? Kan mat miste næringsstoffer under tilberedningen? Jeg var at ting som vitaminer og mineraler kan gå bort, men nå tenke jeg mer på fett, karbs og proteiner? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11759-tilberedning-og-endring-av-n%C3%A6ringsinnhold-av-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AlexDefoe Skrevet 2. september 2012 Forfatter Del Skrevet 2. september 2012 Bump Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11759-tilberedning-og-endring-av-n%C3%A6ringsinnhold-av-mat/#findComment-456149 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ukjent666 Skrevet 2. september 2012 Del Skrevet 2. september 2012 Næringsinnhold skal være som det står på pakken... F.eks: 100gram kylling har 21g protein.. Steker du den.. Har den fortsatt 21g protein.. Ellers har jeg vært HEEELT vekke:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11759-tilberedning-og-endring-av-n%C3%A6ringsinnhold-av-mat/#findComment-456201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PrideFC Skrevet 2. september 2012 Del Skrevet 2. september 2012 Godt spørsmål, etterlater spor her for å se om noen kan komme med noen gode svar! Regner med Vegard Lysne som alltid kan komme med litt pro-tips! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11759-tilberedning-og-endring-av-n%C3%A6ringsinnhold-av-mat/#findComment-456312 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AlexDefoe Skrevet 2. september 2012 Forfatter Del Skrevet 2. september 2012 Grunnen til at jeg spurte dette var at jeg kom over en artikkel et eller annet sted som linser, der stod det forskjellig næringsinnhold på rå og kokte linser (pga noe gikk i vannet ved koking) dette fikk meg til å lure på dette. Har jo også lagt merke til at når jeg har frossen kyllingfilet ute så veier den kanskje 200gram, men etter steking osv så er det bare 100g, kommer sikkert at all væsken som den mister. Men uansett interessangt å vite hva vi faktisk putter i oss Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11759-tilberedning-og-endring-av-n%C3%A6ringsinnhold-av-mat/#findComment-456328 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 2. september 2012 Del Skrevet 2. september 2012 Næringsinnholder kan variere fra hvilken metode du bruker på å tilberede produktet på ja. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11759-tilberedning-og-endring-av-n%C3%A6ringsinnhold-av-mat/#findComment-456398 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.