Gå til innhold

Appelsin\sitron fromasj


Jane

Anbefalte innlegg

4 egg

6 ss Sukrin

6 dl kremfløte ( Q -meieriene)

3 stk appelsiner

halv sitron

6 ss vann

10 plater gelantin

Bløtlegg gelantin i vann

Egg og sukrin piskes til eggedosis.

Fløten piskes tykk.

Eggedosis, fløte og saft av 3 appelsiner og en halv sitron ( pluss sitronskall ) blandes lett sammen.

Klem ut vannet av gelantinen og ha over 6 ss vann.

Hell blandingen i en tynn stråle i blandinga.

Rør av og til til fromasjen begynner å tykne.

Sett i kjøleskap og nyt når den har stivnet. Jo mindre boller jo kortere tid tar det før det stivner selvfølgelig.

Denne kan også lages som en fluff om man kutter ut fløte og eggeplommer.

Gleder meg til å spise noe av denne når jeg kommer hjem fra jobb i kveld :D

Og ja jeg har problemer med å gå opp i vekt men skal ikke spise alt i dag :rofl:

Bilde kommer seinere skal prøve å huske å ta ett i kveld :D

Fett: 256.69

Karbo: 51.29

Protein: 50.01

:wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...