Jane Skrevet 24. oktober 2011 Skrevet 24. oktober 2011 4 egg 6 ss Sukrin 6 dl kremfløte ( Q -meieriene) 3 stk appelsiner halv sitron 6 ss vann 10 plater gelantin Bløtlegg gelantin i vann Egg og sukrin piskes til eggedosis. Fløten piskes tykk. Eggedosis, fløte og saft av 3 appelsiner og en halv sitron ( pluss sitronskall ) blandes lett sammen. Klem ut vannet av gelantinen og ha over 6 ss vann. Hell blandingen i en tynn stråle i blandinga. Rør av og til til fromasjen begynner å tykne. Sett i kjøleskap og nyt når den har stivnet. Jo mindre boller jo kortere tid tar det før det stivner selvfølgelig. Denne kan også lages som en fluff om man kutter ut fløte og eggeplommer. Gleder meg til å spise noe av denne når jeg kommer hjem fra jobb i kveld Og ja jeg har problemer med å gå opp i vekt men skal ikke spise alt i dag :rofl: Bilde kommer seinere skal prøve å huske å ta ett i kveld Fett: 256.69 Karbo: 51.29 Protein: 50.01 Siter
Jørgen Andreassen Skrevet 24. oktober 2011 Skrevet 24. oktober 2011 Sitronfromasj er så sinnsykt digg ;D takk for oppskrift! Siter
Jane Skrevet 24. oktober 2011 Forfatter Skrevet 24. oktober 2011 Bare hyggelig, den er ikke spesielt mager da Skal legge inn kcal innhold Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.