Har eksperimentert mer her, og kommet frem til noe enda bedre.
1 stk. Stabburet Kokkeklar fiskesuppe (P:3,6 - K: 5,3 - F: 5,0)
1 liter tilsvarer 1,125 kg, inkludert 2 dl lettmelk Totalt: 40,5 - 59,6 - 56,2
100 gram torskefilet (P:18,1 - K: 0,0 - F: 0,3)
100 gram laksefilet (P:18,0 - K: 0,0 - F: 9,0)
Det under skal ikke kokes, bare hives oppi rett før suppen serveres (hvis ikke blir det seigt):
100 gram scampi (P:15 - K: 0,5 - F: 0,5)
100 gram kamskjell (P:17,9 - K: 0,0 - F: 1,1)
50 gram krepsehaler (P:11,0 - K: 1,0 - F: 1,0)
50 gram blåskjell (P:16,0 - K: 2,0 - F: 2,5)
100 gram reker (P:13,0 - K: 0,5 - F: 1,0)
Fyll inn mer her. Tar gjerne imot tips!
0,5 dl matfløte (P:2,7 - K: 3,9 - F: 20,0)
Totalvekt: 1.775 gram
Totalt: P: 137,4 - K: 64,0 - F: 79,9
Pr 100g: P: 7,8 - K: 3,7 - F: 4,5
Man kan klare seg fint uten matfløten, men det har ganske mye å si på smaken. Det samme gjelder for variasjonen i innholdet. Masse ulike skalldyr og fisketyper gir god smak og mindre ensforming (går ikke lei). Hiver på litt gressløk på toppen. Til vanlig går en del av suppen i vasken (når man er ferdig med innholdet), så totalen er nok en del mer fordelaktig enn skrevet over. Ikke den billigste middagen, men herregud så godt det er. Hadde spist dette her hver eneste dag om jeg kunne, men er redd for å gå lei, så det blir rundt 3 ganger i uken.