Newbie Skrevet 20. juni 2012 Skrevet 20. juni 2012 Da har jeg invistert i stevia chocolate og english toffe... Prøvde de i cottage cheese..jæk, det var grusomt.. :0 Noen tips til hvordan dere bruker de? Siter
Apekatt Skrevet 20. juni 2012 Skrevet 20. juni 2012 Jeg liker å bruke et par dråper i yoghurt, havregrøt, kaffe og bakst. Syns selv det er viktig å ikke bruke for mye stevia i dråpeform da den har litt ekkel ettersmak i store mengder, så blander gjerne med steviapulver eller sukrin. Siter
Newbie Skrevet 20. juni 2012 Forfatter Skrevet 20. juni 2012 Ja ettersmajen var pyton...falsk liksom...kanskje jeg tok for mye. Hva baker du av de da? Siter
Apekatt Skrevet 20. juni 2012 Skrevet 20. juni 2012 Ja ettersmajen var pyton...falsk liksom...kanskje jeg tok for mye. Hva baker du av de da? Kan bake alt mulig med Stevia, egentlig. Pannekaker er vel en slager, sjokoladekaker blir alltid pittelitt bedre med noen dråper stevia chocolate. Mmm. Nå fikk jeg lyst til å bake Siter
Gjest noen123 Skrevet 22. juni 2012 Skrevet 22. juni 2012 du må teste ut mager kesam + vaniljepulver + sukrinmelis + vanlijestevia, smaker bedre enn vaniljekesamen tine trykker ihop, samtidig som den er MYE bedre på næringsinnhold! Siter
Newbie Skrevet 25. juni 2012 Forfatter Skrevet 25. juni 2012 Takker for svar!! Prøvde 3dråper i kaffi med proteinpulver...og det var ikke å ille altså. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.