Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Da har jeg invistert i stevia chocolate og english toffe... Prøvde de i cottage cheese..jæk, det var grusomt.. :0

Noen tips til hvordan dere bruker de? :)

Skrevet

Jeg liker å bruke et par dråper i yoghurt, havregrøt, kaffe og bakst. Syns selv det er viktig å ikke bruke for mye stevia i dråpeform da den har litt ekkel ettersmak i store mengder, så blander gjerne med steviapulver eller sukrin. :)

Skrevet
Ja ettersmajen var pyton...falsk liksom...kanskje jeg tok for mye. :)

Hva baker du av de da?

Kan bake alt mulig med Stevia, egentlig. Pannekaker er vel en slager, sjokoladekaker blir alltid pittelitt bedre med noen dråper stevia chocolate. Mmm. Nå fikk jeg lyst til å bake :(

Gjest noen123
Skrevet

du må teste ut mager kesam + vaniljepulver + sukrinmelis + vanlijestevia, smaker bedre enn vaniljekesamen tine trykker ihop, samtidig som den er MYE bedre på næringsinnhold!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...