Gjest Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Skal ut på nok en øvelse og denne gangen tenkte jeg å prøve å få i meg litt mer fornuftig kost enn feltrasjonene til forsvaret som i stor grad er karbs og fett. Noen som har forslag til gode måltider som tåler å ligge i sekken og svulme litt og er stekt kyllingfilet spisbar etter 48timer? Lunsjen er eneste som er i boks og består av salatblanding og tunfisk! Setter stor pris på hjelp;) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9056-diett-mat-som-t%C3%A5ler-romtemp-i-48timer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ukjent666 Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Tørket kjøtt! kan kjøpes i stort sett alle sportsbutikker? Namnam? Tunfisk er jo bare å bøtte på med ja ! Men du kan vel ikke si nei til FR? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9056-diett-mat-som-t%C3%A5ler-romtemp-i-48timer/#findComment-327658 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DukeNukem Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Jeg pleide å åpne FR frokostene før vi dro på øvelser og fylte de med en og en halv scoop med proteinpulver. Ellers så var jeg en jævel til å bytte til meg den makrell i tomaten og tunfisken i FR'n. Grove polarbrød med spekeskinke bør vel holde noen dager, nøtter er alltid en vinner, det er jo sunnere enn en FR i alle fall. Dessuten så skader det vel ikke å skeie ut noen dager, hvis man løper rundt med Gru + skuddmotstandig vest + mg3 + helvette så trenger man ekstra karb Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9056-diett-mat-som-t%C3%A5ler-romtemp-i-48timer/#findComment-327686 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 29. mai 2012 Del Skrevet 29. mai 2012 Løste problemet med å kjøpe meg kjølebag og fryseelementer:D Så det blir både kyllingfilet, tunfisk spekeskinge og noe nøtter til da jeg virkelig trenger litt ekstra å gå på Takk for svar og tips! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9056-diett-mat-som-t%C3%A5ler-romtemp-i-48timer/#findComment-327859 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.