Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Chocolate Chip scones

2 1 / 2 dl forvellet mandel mel

1 / 2 ts salt

1 / 2 ts natron

1 / 3 kopp grapeseed olje

1 / 4 kopp agave nektar

2 store egg

1 kopp grovhakket mørk sjokolade

Forvarm ovnen til 350F. Linje 2 store bakervarer ark med pergament papir.

Bland mandel mel, salt, natron.

Visp sammen egg, grapefrukt olje og agave nektar.

Rør våte ingrediensene til tørre ingrediensene før godt kombineres, deretter kaste i sjokolade.

Drop røren (i snaut 1 / 4 kopper) 2 inches hverandre på bakervarer ark.

Bake 12-17 min, til de er gyllenbrune og tannpirker inn i toppen kommer ut ren.

Avkjøl på bakeark 30min.

orange-dark-chocolate-chip-scones-gluten-free-recipe-300x171.jpg

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/820-farlig-snadder-eh-n%C3%A6/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...