Gå til innhold

Charlotte Lund

Medlemmer
 • Innholdsteller

  150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Charlotte Lund

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 26. nov. 1992

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva ønsker du å betale da? 4 kg koster til vanlig 679 kr, så har ikke så lyst å selge det så mye billigere da det allerede er billig. Som sagt så synes ikke jeg det var noe godt på smak, vet ikke helt hva som gjorde det..
 2. Kan gjerne sende, på posten står de at det koster ca 150 kr
 3. Ønsker å selge 8 kg (to 4kg bøtter) m-factor dark chocolate proteinpulver, falt ikke helt i smak hos meg. Har tatt to shaker av ene bøtten så er ikke fullt 4 kg i den. Kom gjerne med bud :-) bor i bergensområdet så kan leveres der, kan sendes om frakten betales :-)
 4. Om jeg ønsker å gå ned i fettprosent, høres det da greit ut med 4 ganger styrke i uken og 2 ganger intervall?
 5. Hvordan påvirker kondisjonstrening muskelmassen? Vet ikke om det blir riktig formulert.. Det jeg ønsker å vite er hva kondisjonstrening, da spesielt jogging, gjør med musklene man har fått gjennom styrketrening? Og om det er negativt å jogge når man stortsett driver med styrketrening for å bli sterkere innenfor styrkeløft? Takker for alle svar!
 6. Tar gjerne i mot tips om det er noe jeg gjør feil Men ser det også litt an på hvem det kommer fra.. Er ikke alle jeg føler jeg kan stole like mye på.
 7. Spurte en kompis om han ikke bare kunne trene beina siden han hadde så gangsperr i overkroppen, men det kunne han ikke. For han hadde nemlig muskler i beina fra før!
×
×
 • Opprett ny...