Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Leser at noen anbefaler reker(ferske reker med skall?) for å få i seg proteiner. Hva spiser dere da med rekene? I tillegg lurer jeg på om det går greit å spise nachos (ost, kyllingkjøttdeig, mais og chips) med en salat ved siden av? Vil gjerne spise noe godt som ikke er fullt av karbohydrater i helga og trenger noen tips til hvordan jeg skal få i meg kjøttdeig uten ris/pasta etc ved siden av.

Fortsetter under...

Leser at noen anbefaler reker(ferske reker med skall?) for å få i seg proteiner. Hva spiser dere da med rekene? I tillegg lurer jeg på om det går greit å spise nachos (ost, kyllingkjøttdeig, mais og chips) med en salat ved siden av? Vil gjerne spise noe godt som ikke er fullt av karbohydrater i helga og trenger noen tips til hvordan jeg skal få i meg kjøttdeig uten ris/pasta etc ved siden av.

Kjøttdeig i en god pastasaus/tomatsaus UTEN mye sukker? Jacobs pastasaus er himla god, og med kun sukkeret som naturlig kommer fra tomater :)

Sånn jeg gjør det: Blander kaldt vann/melk med 1-2 skjeer proteinpulver med sjokoladesmak. Shaker dette. Så lager jeg en ganske sterk kaffe( jeg bruker pulver, synes det er lettere Å SHIT KOM AKKURAT PÅ AT JEG ER TOM FOR KAFFE!!) SÅ tar jeg ett stort melkeglass og har i kaffen og heller over proteinblandingen og rører:) NAM NAM!

Og ting med kjøttdeig kan man variere ganske bra med:

*Proteinrik lasagne uten pastaplater. Brun kjøttdeig, Lag en rød saus av knuste tomater(eller ferske), krydder og buljong/litt vann, en dæsj tomatpure(om du tåler litt karbs-men ikke nødvendig) ( evt. litt rødvin om du har en åpnet flaske stående.Kok ut vinen.) Bland ett beger creme fraiche med revet ost og 1-2 eggehvitter. Kutt en squash i tynne skiver, legg de ut på tørkepapir og ha på litt salt. Så legger du alt lagvis i en ildfast form:) Stekes i 30-40 min eller til det "ser ferdig ut".

*Chilli con carne med eller uten bønner

*Kjøttdeig, spagettisaus og revet ost med "squashpasta" ( Ta av skallet og bruk en potetskreller til å lage lange strimler, kan haes i kokende vann i 1 minutt, ta rask opp eller bare brukes kaldt og ha på havsalt/salt.

*Gryteretter i alle mulige former, server med salat ( Hvis de ferdige pakkene har for mye karbs så lag selv. Har du en del krydder hjemme, samt buljongpulver/terninger så kan man lage masse godt:)

:wub: Skulle ønske jeg likte kjøttdeig litt bedre enn jeg gjør...

det er ikke smaken jeg ikke liker. det er konsistensen og det at jeg vet at ett eller annet sted i den deigen er det brusk eller en liten fettbit, og fanger jeg opp dette med tunga eller tenna, da er løpet kjørt. jeg brekker meg med en gang og måltidet er ødelagt:(

det samme skjer om jeg skal spise ting som er laget med aspik eller gele... fikser det ikke. derfor klarer jeg liksom ikke å nyte måltider laget med kjøttdeig. weird, men sånn er det bare.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...