Thomasit Skrevet 13. april 2012 Del Skrevet 13. april 2012 Leser at noen anbefaler reker(ferske reker med skall?) for å få i seg proteiner. Hva spiser dere da med rekene? I tillegg lurer jeg på om det går greit å spise nachos (ost, kyllingkjøttdeig, mais og chips) med en salat ved siden av? Vil gjerne spise noe godt som ikke er fullt av karbohydrater i helga og trenger noen tips til hvordan jeg skal få i meg kjøttdeig uten ris/pasta etc ved siden av. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 13. april 2012 Del Skrevet 13. april 2012 Leser at noen anbefaler reker(ferske reker med skall?) for å få i seg proteiner. Hva spiser dere da med rekene? I tillegg lurer jeg på om det går greit å spise nachos (ost, kyllingkjøttdeig, mais og chips) med en salat ved siden av? Vil gjerne spise noe godt som ikke er fullt av karbohydrater i helga og trenger noen tips til hvordan jeg skal få i meg kjøttdeig uten ris/pasta etc ved siden av. Kjøttdeig i en god pastasaus/tomatsaus UTEN mye sukker? Jacobs pastasaus er himla god, og med kun sukkeret som naturlig kommer fra tomater Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasit Skrevet 13. april 2012 Del Skrevet 13. april 2012 Takk, det og salat burde bli bra. Men den proteinkaffen hva er "oppskriften" på den? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
katari Skrevet 14. april 2012 Del Skrevet 14. april 2012 Sånn jeg gjør det: Blander kaldt vann/melk med 1-2 skjeer proteinpulver med sjokoladesmak. Shaker dette. Så lager jeg en ganske sterk kaffe( jeg bruker pulver, synes det er lettere Å SHIT KOM AKKURAT PÅ AT JEG ER TOM FOR KAFFE!!) SÅ tar jeg ett stort melkeglass og har i kaffen og heller over proteinblandingen og rører:) NAM NAM! Og ting med kjøttdeig kan man variere ganske bra med: *Proteinrik lasagne uten pastaplater. Brun kjøttdeig, Lag en rød saus av knuste tomater(eller ferske), krydder og buljong/litt vann, en dæsj tomatpure(om du tåler litt karbs-men ikke nødvendig) ( evt. litt rødvin om du har en åpnet flaske stående.Kok ut vinen.) Bland ett beger creme fraiche med revet ost og 1-2 eggehvitter. Kutt en squash i tynne skiver, legg de ut på tørkepapir og ha på litt salt. Så legger du alt lagvis i en ildfast form:) Stekes i 30-40 min eller til det "ser ferdig ut". *Chilli con carne med eller uten bønner *Kjøttdeig, spagettisaus og revet ost med "squashpasta" ( Ta av skallet og bruk en potetskreller til å lage lange strimler, kan haes i kokende vann i 1 minutt, ta rask opp eller bare brukes kaldt og ha på havsalt/salt. *Gryteretter i alle mulige former, server med salat ( Hvis de ferdige pakkene har for mye karbs så lag selv. Har du en del krydder hjemme, samt buljongpulver/terninger så kan man lage masse godt:) Skulle ønske jeg likte kjøttdeig litt bedre enn jeg gjør... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 14. april 2012 Del Skrevet 14. april 2012 Skulle ønske jeg likte kjøttdeig litt bedre enn jeg gjør... Selv liker jeg ikke kjøttdeig, men synes karbonadedeig er veldig godt! Og det avhenger også veldig av hvordan du krydrer det selvfølgelig Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
katari Skrevet 14. april 2012 Del Skrevet 14. april 2012 det er ikke smaken jeg ikke liker. det er konsistensen og det at jeg vet at ett eller annet sted i den deigen er det brusk eller en liten fettbit, og fanger jeg opp dette med tunga eller tenna, da er løpet kjørt. jeg brekker meg med en gang og måltidet er ødelagt:( det samme skjer om jeg skal spise ting som er laget med aspik eller gele... fikser det ikke. derfor klarer jeg liksom ikke å nyte måltider laget med kjøttdeig. weird, men sånn er det bare. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.