DenLan Skrevet 15. mai 2013 Del Skrevet 15. mai 2013 Sånn blei min [ATTACH=full]105256[/ATTACH] faen den så god ut, min ble sånn super lav så ille bra i det hele tatt. åssen får du den "volumen" på kaka som din har her? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6859-cheesecake/page/5/#findComment-770653 Del på andre sider Flere delingsvalg…
TaTa Skrevet 15. mai 2013 Del Skrevet 15. mai 2013 Du må være proff på å piske eggehviter vettu;) Jeg gjør det for hånd, siden jeg føler jeg har mer kontroll da, men gjøres lett med elektrisk håndvisp/kjøkkenmaskin. Bare å sjekke ofte. Eller følge den her How to Whip Egg Whites into Stiff Peaks | eHow I tillegg er det viktig å blande inn forsiktig. Bruk 1/3 metoden. Først blander du inn 1/3 så voldelig du bare vil. Så folder du inn 1/3 til, så den siste 1/3. Da skal den være rimelig luftig Jeg brukte også vaniljekesam isteden for vaniljeproteinpulver, siden jeg ikke hadde. det. Og 2 bokser cottage cheese blei jo 100g mindre, siden boksene er blitt mindre Ellers fulgte jeg oppskrift til punkt å prikke Jeg syntes faktisk den var FOR luftig, skulle gjerne hatt litt mer substans. Har en proteinpulverboks på vei for blant annet det^^ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6859-cheesecake/page/5/#findComment-770660 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 15. mai 2013 Del Skrevet 15. mai 2013 Du må være proff på å piske eggehviter vettu;) Jeg gjør det for hånd, siden jeg føler jeg har mer kontroll da, men gjøres lett med elektrisk håndvisp/kjøkkenmaskin. Bare å sjekke ofte. Eller følge den her How to Whip Egg Whites into Stiff Peaks | eHow I tillegg er det viktig å blande inn forsiktig. Bruk 1/3 metoden. Først blander du inn 1/3 så voldelig du bare vil. Så folder du inn 1/3 til, så den siste 1/3. Da skal den være rimelig luftig Jeg brukte også vaniljekesam isteden for vaniljeproteinpulver, siden jeg ikke hadde. det. Og 2 bokser cottage cheese blei jo 100g mindre, siden boksene er blitt mindre Ellers fulgte jeg oppskrift til punkt å prikke Jeg syntes faktisk den var FOR luftig, skulle gjerne hatt litt mer substans. Har en proteinpulverboks på vei for blant annet det^^ ja kan nok være at jeg tok alt egghvite på en gang :/ så drepte den kanskje litt da. ja skal prøve vanilje kesam istede for tror jeg i helgen tusen takk for fine tips TaTa 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6859-cheesecake/page/5/#findComment-770675 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 11. juni 2013 Del Skrevet 11. juni 2013 Noen som har prøvd det med sjokolade eller jordbær protein? ! har ikke vaniljesmak stående men har veldig lyst å teste;) (og..."2 bokser cc"..antar at det er de gamle..altså 300g?) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6859-cheesecake/page/5/#findComment-795112 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.