frk.fryd Skrevet 23. februar 2012 Del Skrevet 23. februar 2012 Denne suppen har blitt en favoritt etter trening. Den er laget på ti minutter, smaker kjempegodt og kan tilsettes både egg, kjøtt eller fisk etter hva man har i kjøleskapet. Jeg har som regel kokt torsk, ferdig kyllingfilet etc i kjøleskapet og da er det bare å ha det i en suppeskål og helle suppen over. Grønn suppe 1 brokkoli i biter (både buketter og stilk) 50 gram erter (frosne) 50 gram spinat (rå eller frossen) 2 egg ca 2-3 dl vann 2 ss yogurt naturell salt og pepper Ha vann i en liten gryte sammen med brokkolien. Kok opp og la koke i tre minutter. Ha over spinat og erter og kok et minutt til. Ta gryten av varmen og kjør suppen glatt med stavmikser. Pass på at temperaturen er under 70C (det er den som regel, men kjenn med fingeren at du ikke brenner deg), knekk i to egg og bland enda litt til med stavmikseren. Jeg foretrekker å varme suppen litt igjen, men om du ikke plages av rå egg må du ikke. Smak til med salt og pepper og server med et par skjeer yogurt i suppeskålen, samt valgfritt protein på toppen. 1 porsjon gir ca 303 kcal, 31 g protein, 14 g fett og 15 g karbohydrat. Suppen kan selvsagt lages på bare brokkoli eller på andre grønnsaker. Carina Irene og Kristin Charm 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 3. april 2012 Del Skrevet 3. april 2012 Ser godt ut Kanskje jeg skal lage meg en suppe som kveldsmat i dag. Kan tenkte meg det er godt med kokt egg oppi suppa. Som man deler i to og har oppi Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas S Skrevet 3. april 2012 Del Skrevet 3. april 2012 Ser godt ut Kanskje jeg skal lage meg en suppe som kveldsmat i dag. Kan tenkte meg det er godt med kokt egg oppi suppa. Som man deler i to og har oppi Jeg er med på den Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 3. april 2012 Del Skrevet 3. april 2012 Jeg er med på den Ja for det er i alle fall kjempegodt i spinatsuppe:) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.