Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Denne suppen har blitt en favoritt etter trening. Den er laget på ti minutter, smaker kjempegodt og kan tilsettes både egg, kjøtt eller fisk etter hva man har i kjøleskapet. Jeg har som regel kokt torsk, ferdig kyllingfilet etc i kjøleskapet og da er det bare å ha det i en suppeskål og helle suppen over.

Grønn suppe

1 brokkoli i biter (både buketter og stilk)

50 gram erter (frosne)

50 gram spinat (rå eller frossen)

2 egg

ca 2-3 dl vann

2 ss yogurt naturell

salt og pepper

Ha vann i en liten gryte sammen med brokkolien. Kok opp og la koke i tre minutter. Ha over spinat og erter og kok et minutt til. Ta gryten av varmen og kjør suppen glatt med stavmikser. Pass på at temperaturen er under 70C (det er den som regel, men kjenn med fingeren at du ikke brenner deg), knekk i to egg og bland enda litt til med stavmikseren. Jeg foretrekker å varme suppen litt igjen, men om du ikke plages av rå egg må du ikke. Smak til med salt og pepper og server med et par skjeer yogurt i suppeskålen, samt valgfritt protein på toppen.

1 porsjon gir ca 303 kcal, 31 g protein, 14 g fett og 15 g karbohydrat.

Suppen kan selvsagt lages på bare brokkoli eller på andre grønnsaker.

  • 1 måned senere...

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...