Gå til innhold

Ofte muskel og skjelettsmerter


smurfine78

Anbefalte innlegg

Har i flere år slitt med tilbakevendende muskel/skjelettsmerter, da spesielt i forbindelse med at vektene jeg løfter begynner å bli tunge. I perioder har jeg måttet ta en pause for så å fortsette. Dette har kun skjedd ved vektløfting. 

November ifjor skjedde det igjen. Fikk kjempevondt i høyre bryst, og jeg begynte utredning i helsevesenet for å se om det var en annen underliggende årsak. Har vært hos kiropraktor, fysioterapeut, fastlege, tatt ct og mr, revmatolog, men ingen spesifikke funn. De fant kun mulig artritt, men det kunne gå over. Trente ikke fra november til mars og da gikk smertene over. 

I samarbeid med fysio startet jeg opp igjen forsiktig i april, denne gangen uten tunge vekter. Har løftet ganske lett, i tillegg til at jeg har kjørt et program med ren kroppsvekt, litt sirkel/tabata aktig med en del intervaller løping. 

Nå har problemet kommet tilbake, men denne gangen i venstre bryst. Ligger over selve brystet, men under kragebeinet. (samme som på høyre side sist). 

Er så utrolig lei av disse problemene. Nå må jeg gå på voltaren for i det hele tatt å kunne trene noe som helst eller klare å kle av/på meg, dusje, le, eller nyse. Er sånne stikkende/huggende smerter som kommer ved bevegelse, typisk muskel/skjelettrelatert. 

Men jeg vil jo ikke stoppe å trene heller og jeg vil heller ikke bruke voltaren for lenge. Av erfaring kommer det til å sitte i lenge. 

Aner ikke hva jeg skal gjøre lenger. Føler meg som en kasteball i systemet, ingen finner noen diagnose. Og jeg kan vel ikke bruke smertestillende resten av livet? 

Noen som har erfaringer? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...