Gå til innhold
Tor1

Smerter i både høyre og venstre fot

Anbefalte innlegg

Hei,

Sliter med smerter i begge føtter på omtrent samme sted. (Se vedlagt bilde) 
Det kan virke som om smertene blir mest trigget når jeg går i oppoverbakker men kan også sige på sakte på flatt underlag.
Den kommer snikende å øker på gradvis og når en topp. (Kan virke som den avtar når musklene er blitt varme eller noe)
Jogging på flaten går som regel noe lunde greit, men det var en gang jeg gjorde noen spurter opp en bratt bakke, da kom smertene ganske fort etter økten var ferdig men forsvant når jeg stoppet opp å roet ned. 
Jeg har lagt til merke til at når jeg tøyer musklene øverst på baksiden av leggen(litt mot utsiden), så kan jeg også kjenne antydning til smerte nede i foten, jeg var hos en behandler en gang som nevnte at der er noen muskler oppe i leggen som fester seg helt nede under foten ca der jeg har merket på bildet. Kan disse musklene gi smerte ned i foten om de er stramme eller fulle av triggere? 

Jeg føler forøvrig at hele baksiden min er stram. Legger, hamstring og det gir seg utslag helt opp i korsrygg som også stivner veldig lett til, spesielt når jeg går på fjellet i bratte bakker er dette ett problem. Stivheten slipper fort opp når terrenget flater ut kan det virke som. Hovedproblemet er dog nedi føttene. Hva kan være årsaken? 

Fotsmerter.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

image.thumb.png.0c24dc1a503077f9abd2696f781238c8.png

Fant dette bildet på google når jeg søkte etter calf muscle triggers, den helt til venstre der passer veldig godt med hvor jeg har vondt nede i foten. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×