Gå til innhold
Cala_

Hvilket pulver best egnet for vektoppgang uten trening?

Anbefalte innlegg

Mannen min sliter veldig med å holde vekta oppe. Det har han vel egentlig gjort store deler av livet. Han hadde en to-års periode med styrketrening og proteinpulver der han klarte å komme opp i 75 kg. Ellers sliter han med å holde seg opp mot 70. Nå tror jeg han er en del under 70. Han er 1,76 høy. Problemet er at han ikke klarer å spise nok av vanlig mat. Han har prøvd i perioder, men det er et voldsomt slit for han som er småspist av natur å klare å få i seg nok kcal i løpet av dagen. Så pulver/shake tror jeg er eneste løsning for han for å få mer kjøtt på kroppen og se litt sunnere ut. 

Trening er ikke er tema på nåværende tidspunkt. Han har så mye på tapetet at det har han ikke tid til (og heller ikke motivasjon til). Derfor lurerer jeg på hvilket pulver hadde vært best til han? Vet er er noe som heter gainers? Tips mottas med stort takk. Er slikt billigere i Sverige? Vi drar til Storlien en gang i blant.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Såkalte gainere inneholder mye kcal, men mye av det er sukker, så det er kanskje ikke den sunneste måten å få i seg nok kcal. Det han kan gjøre er å lage en litt sunnere shake hjemme. Jeg pleier å ha melk, havregryn, banan, oboy og litt peanøtt smør i en blender og blander. Da får man en god shake med alt av karbohydrater, proteiner og fett :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her