Gå til innhold
sondre_n

Calisthenics blandet med styrketrening

Anbefalte innlegg

Har nå holdt på med calisthenics i et lite år, da eg finner denne måten å trene styrke på meget interessant og gøy! Eg lurer på om det er andre her inne som og gjør det samme, og hvordan de blander det med styrketrening etc. Tar dere styrketrening før egenvekts treningen, eller fokuserer en mest på egenvektstreningen før styrketreningen. Etter en time med egenvektsøvelser føler eg at eg har så ''lite'' energi å gi til de avsluttende isolerte styrke øvelsene. Forslag? Når det gjelder styrke, eg kan ta 5 stk frittstående HSPU (dype) men klarer ikke mer en 70 kg i militærpress, hvorfor det? (kroppsvekt er 98 kg)

Og hvor lang tid bør man bruke på oppvarming? Av og til er alt så lett og enkelt å få til, samt andre dager finner en rett og slett ikke formen, men slik er det vel bare.

Underveis under treningen, som nevnt tidligere kan eg føle eg ikke har energi igjen, men har lyst til å gi mer. Er det noe form for kost tilskudd eg kan ta under treningen som kan gi meg den energien eg sårt ikke har?

Takk for tilbake meldinger :) 

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×