Mathilde Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Jeg er så utrolig glad i pai... Fyllet syns jeg er enkelt å lage sunt. Men problemet er bunnen... Har noen tips til sunn paideig? Trenger ikke være helt "vanlige" ingredienser heller. Jeg har endel ingredienser fra iherb o.l.... Takker for tips Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3386-sunn-paideig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Hva med denne?? http://artisticfitness.blogg.no/1326399303_blueberry.html Forøvrig en flott blogg med masse inspirasjon Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3386-sunn-paideig/#findComment-113144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Jeg har brukt vanlige oppskrifter, men bytta ut smøret med mager kesam. Syns deigen ble lettere å jobbe med, og smaken var ikke noe særlig ulik. Hvetemelet kan nok også byttes ut med noe sunnere alternativ, men der er ikke jeg så erfaren enda Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3386-sunn-paideig/#findComment-113174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 20g hvetemel 5g sammalt hvete 15g pofiber 25g FiberFin 1 eggehvite 50g skyr naturell Vann til ønsket konsistens Denne bruker jeg når jeg lager porsjonspaier til hele familien, da ikke alle er like stort fan av mandel- og kokosmel som meg! Oppskriften er for en liten porsjonspai, så den må vel firedobles minst. Dette er altså for middagspaier, ikke dessertpaier! Det er en svært medgjørlig deig, og ikke så dum næringsinnholdmessig når jeg ikke får bruke de meltypene jeg vil Kunne sikkert byttet ut med mandelmel f.eks.! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3386-sunn-paideig/#findComment-113380 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mathilde Skrevet 20. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 20. januar 2012 Hva er pofiber? Og hva ville du byttet ut med mandelmel? Jeg har mandelmel i hus.... Oppskriften så veldig grei ut :) Er middagspai jeg mener... Spiser ikke dessertpai noe særlig... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3386-sunn-paideig/#findComment-113749 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Hva er pofiber? Og hva ville du byttet ut med mandelmel? Jeg har mandelmel i hus.... Oppskriften så veldig grei ut :) Er middagspai jeg mener... Spiser ikke dessertpai noe særlig... Pofiber får du på de aller fleste helsekostbutikker, men også mange litt velsorterte matbutikker Det står blant glutenfrie produkter og er fra merket semper. Pofiber inneholder en del fiber (åpenbart), bidrar til å holde deigen bedre sammen og har et veldig ålreit næringsinnhold! 75kcal og 12g karbo pr. 100g Det er også fantastisk godt å bruke pofiber til panering av fisk, kylling osv.! Hva om du prøver å bytte ut rundt halvparten av hvetemelet med mandelmel? Tror ikke jeg ville prøvd meg på og byttet ut alt på første forsøk, da mandelmel har en tendens til å ikke forme deigen like godt. Prøv deg frem! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3386-sunn-paideig/#findComment-114090 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mathilde Skrevet 21. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 21. januar 2012 Takk for svar igjen Kan fiberhusk brukes på samme måte som pofiber? Eller blir dette en annen type produkt? Jeg skal prøve meg litt frem med å bytte ut melet med mandelmel Det blir spennende Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3386-sunn-paideig/#findComment-114498 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Takk for svar igjen Kan fiberhusk brukes på samme måte som pofiber? Eller blir dette en annen type produkt? Jeg skal prøve meg litt frem med å bytte ut melet med mandelmel Det blir spennende FIberhusk er kun et tyknings- og bindingsmiddel, og det skal ikke mer enn en t-skje til en spiseskje før deigen blir kjempehard Fungerer veldig bra om man har en deig med for mye væske, men kan ikke erstatte fiberfin Fiberfin fungerer mer som vanlig mel, og gir mer masse til baksten. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3386-sunn-paideig/#findComment-114574 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.