mimmi83 Skrevet 4. mai 2015 Del Skrevet 4. mai 2015 Holder på og tørke meg noen bananer i ovnen på bakepapir men er ikke helt sikker på hvordan jeg gjør d og hvordan få de sprø? Noen som har gjort dette et par ganger? Bar hatt bananskivene på et bakepapir og på ei rist i ovnen på 50gradet i 45 min nå. Er sleipe å daude nå. Noen tips? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33607-t%C3%B8rking-av-banan-i-bakerovn-noen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kiira Skrevet 4. mai 2015 Del Skrevet 4. mai 2015 Når man tørker noe så vil man ha ut fuktigheten - fordel er derfor å ha varmluft og å åpne ovnsdøra med jevne mellomrom (hvert 10.-15. min) for å slippe ut evt. damp. Ellers er tilmodighet også viktig. Bruker man dehydrator (egen "tørkemaskin/ovn") må man ofte ha det over natten, så i vanlig ovn kan jeg ikke se for meg at det går spesielt mye fortere. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33607-t%C3%B8rking-av-banan-i-bakerovn-noen/#findComment-1139149 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zash Skrevet 4. mai 2015 Del Skrevet 4. mai 2015 50 grader og 45 min er nok alt for kort. En vanlig dehydrator er vell rundt 40-50 grader, og da tar det 8-12 timer. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33607-t%C3%B8rking-av-banan-i-bakerovn-noen/#findComment-1139161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.