Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Holder på og tørke meg noen bananer i ovnen på bakepapir men er ikke helt sikker på hvordan jeg gjør d og hvordan få de sprø? Noen som har gjort dette et par ganger? Bar hatt bananskivene på et bakepapir og på ei rist i ovnen på 50gradet i 45 min nå. Er sleipe å daude nå. Noen tips?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33607-t%C3%B8rking-av-banan-i-bakerovn-noen/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Når man tørker noe så vil man ha ut fuktigheten - fordel er derfor å ha varmluft og å åpne ovnsdøra med jevne mellomrom (hvert 10.-15. min) for å slippe ut evt. damp.

Ellers er tilmodighet også viktig. Bruker man dehydrator (egen "tørkemaskin/ovn") må man ofte ha det over natten, så i vanlig ovn kan jeg ikke se for meg at det går spesielt mye fortere.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...