Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Apropos utelukke melk fra kostholdet: Har lest at grunnen til at en bør utelukke melk fra kostholdet, når målet er å gå ned i fettprosent, er fordi melk har en høy "insulinemic index" (II eller InIn). Konklusjonen fra en studie ved universitetet i lund var: "Despite low glycaemic indexes of 15-30, all of the milk products produced high insulinemic indexes of 90-98, which were not significantly from the insulinemic index of the reference bread [generally white bread]... Conlusions: Milk products appear insulinotropic as judged from 3-fold to 6-fold higher insulimeic indexes than expected from corresponding glycaemic indexes" Noen som kjenner mer til dette, hvorfor dette skulle eller ikke skulle gi en grunn til å utelukke melk fra kostholdet (når målet er å gå ned i fettprosent)?

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...