Julie_G Skrevet 13. april 2015 Del Skrevet 13. april 2015 Apropos utelukke melk fra kostholdet: Har lest at grunnen til at en bør utelukke melk fra kostholdet, når målet er å gå ned i fettprosent, er fordi melk har en høy "insulinemic index" (II eller InIn). Konklusjonen fra en studie ved universitetet i lund var: "Despite low glycaemic indexes of 15-30, all of the milk products produced high insulinemic indexes of 90-98, which were not significantly from the insulinemic index of the reference bread [generally white bread]... Conlusions: Milk products appear insulinotropic as judged from 3-fold to 6-fold higher insulimeic indexes than expected from corresponding glycaemic indexes" Noen som kjenner mer til dette, hvorfor dette skulle eller ikke skulle gi en grunn til å utelukke melk fra kostholdet (når målet er å gå ned i fettprosent)? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33342-paleo-noen-ferdig-opplegg-som-er-gode-for-bygging/page/2/#findComment-1133018 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.