Gå til innhold

Lillegutt*

Medlemmer
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sliter litt med magen når jeg kjører bcaa i pulver form. Da føler jeg at det går "rett gjennom", og blir løs i ræva. Kan bcaa tabletter være mildere for magen?? Noen som har erfaring med det?
 2. Børge Fagerli og Tommi Torvildsen er jo sikkert guttaboys som har peiling på hva de driver med. Men jeg syns 3500kr for et 6ukers program er litt voldsomt. Gjerne ikke noe mer enn 2000kr.
 3. Ønsker en anbefaling på en person som er god til å sette opp kostholdsplaner for de som ønsker å øke i styrke, og få en sunn og fin kropp Bor i Oslo, så helst en i Oslo. Er hovedsaklig kostholdsplan jeg er ute etter, og ønsker da noen som er litt seriøs, og som skreddersyr planen ut fra mine forutsetninger, mål og kropp. Ønsker ikke noe masseproduserte greier. Send meg gjerne en PM, eller skriv her Takker for svar.
 4. Prøv å belte med beltet høyere. Dvs rett under ribbebena. Se om det gir deg noe trøkk
 5. Det er mye omstridt om du får noe kg av å benke med belte. Men du får ihvertfall ikke mindre Jeg bruker belte på de tyngste løftene. Ikke fordi jeg tror jeg får noe mer, men fordi jeg føler meg litt "tightere" og litt mer stram i fisken. Noe som er viktig når man benker tungt. Alle er forskjellige. Jeg får feks nesten ingenting av beltet i markløft. Men jeg får nærmere 50-60kg i knebøy. Det kommer helt ann på kroppstypen din. Så prøv, og se om du føler deg noe bedre med belte.
 6. Såså, ikke så gretten.. ta deg en sjokolade.. er da lov å spørre om noen har et ferdig paleoprogram.
 7. Lillegutt*

  Ny TV

  Du kjøper såklart den største, og dyreste.. ferdig snakka
 8. Har cøliaki, så "vanlig" kosthold kan jeg bare drite i. Har levd i 30år med å spise brød, og nå plutselig kan jeg ikke spise noe med gluten i lenger. Har prøvd litt forskjellig glutenfrie alternativ, men det smaker jo helt forferdelig.. Så, jeg tenkte å gå over til et rent paleo kosthold. Tenkte å ligge på rundt 3500kcal og prøve å bygge litt. Men jeg er en lat jævel, så jeg gidder såklart ikke å lage til mitt eget program. Noen som har noe ferdige paleo "program" på 3500kcal som de ønsker å linke til, eller legge ut?
 9. Du har spist mindre enn hva jeg har gjort før klokken 09.00 på en hverdag... Men det er som folk sier.. Hva er målet ditt? Hva er målene dine? (vekt, høyde, fettprosent) Hva er aktivitetsnivået ditt? Jeg mener at uansett mål, så virker dette litt lite ut.
 10. Driver å sakte men sikkert jobber meg ned et par kg for å komme meg ned i 105kgs klassen. Har bare 1kg igjen før jeg er der, og jeg har 14dager på meg. Så det er ingen stress.. Men det fører jo til at jeg ikke kan trøkke på og spise alt jeg vil dagen før konkurranse. Så jeg må passe på kostholdet i ukene fremover. Har innveiing samme dag, så da har jeg et par timer på meg etter dette til å trøkke innpå alt jeg kan komme over som gir meg trykk og en liten boost. Planen min er som følger rett etter innveiing. Resorb, Vitargo og en stor porsjon havregrynpannekaker med peanøttsmør eller
 11. En ifbb proff rangerte hva som skulle til for å bli best i sporten slik: 1.Genetikk 2.Bol 3.Mat 4.Trening. Kjipt for oss som bare har halvhjerta nr 3 og 4..
 12. Hvilke kosttilskudd som er nødvendige? Spiser du godt.. Så ingen. Men.. Ønsker du å bli svær så er det jo egentlig bare å trykke alt du kan få tak i rett i nebbet. Husker jeg spurte en av "de store" på gymmet når jeg startet å trene om hvilke tilskudd som var bra og ta. Svaret jeg fikk var "Alt!"
 13. Jepp.. Du har helt rett. Jeg ser etter en quickfix Har du noen? Men ok.. Da kjører jeg på med fiber! Så får vi se hvor dette bærer meg
 14. Er livredd grønnsaker. Men ja, jeg vet jo at det er smart å få i seg slikt. Takker for fine tips, men er det noen som kan svare meg på hva som er det beste proteinpulveret med fordøyelsesenzymer og full pupp?
 15. Blir ikke akutt nei.. Har bare generellt løs avføring. Er litt kjipern.. Jeg dunker fort innpå tre shaker per dag. En til froskost, en etter trening og en til kvelds.
×
×
 • Opprett ny...