Gå til innhold

vondt håndledd.


tinii

Anbefalte innlegg

Jeg begynte å kjenne at høyre håndledd ble ømt lørdag ettermiddag, jeg var på trening på formiddagen, men merket ikke noe til det da.

Våknet opp på søndag og det hadde blitt verre, men det er kun vondt ved bevegelse. Jeg dro på trening og kjente ikke noe under økten. Hvis jeg knytter neven gjør det vondt å rotere (vender håndflaten) mot både høyre og venstre, det er også vondt hvis jeg har rett håndledd og prøver å strekke hånda mot venstre. Ikke vondt ved bevegelser opp og ned. Dette var vanskelig å forklare gitt. Det er høyre hånd og det gjør vondt rett ved kulen på håndleddet. Det kommer også en del knekkelyder hvis jeg vrir/roterer håndleddet.

Noen tips og råd her? Hva kan dette være?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei, kjente det først nå sist lørdag. Ble verre dagen etter, og har siden da vært like vondt. Det gjør kun vondt ved bevegelser som jeg har prøvd å beskrive ovenfor. F.eks hvis håndbaken er opp og jeg må vri håndleddet for å få håndflaten opp, da er det vondt med bevegelse mot både høyre og venstre.

Håndledd-ekstensjon er ikke vondt. Håper ikke det er noe langvarig og at det ikke er noe mer alvorlig enn strekk/overbelastning osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden det kun er rotasjon som er smertefullt, så regner jeg med at det er rotasjonsmuskulaturen som er med på dette. Det som er rart, er at det er vondt i begge retninger, og at smertene kom såpass plutselig. Foreslår egentlig at du tar dette opp med legen din, for å utelukke brudd og lignende!

pronation-supination-diagram.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trente igjen i dag, samme økt som dagen jeg fikk vondt.

Det gikk fint frem til jeg tok enarms bicepscurl i kabel, da ble det vondt. Kan det da bare være en strekk/over-/feilbelastning kanskje?

Jeg trente denne økten lørdag formiddag og fik vondt lørdag kveld. Fikk ikke gjennomført denne øvelsen nå. Bare spekulerer litt før jeg eventuelt trenger ta kontakt med lege..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...