Gå til innhold

Endring i kostholdet - proteinmangel - tynn i håret


TrainGre

Anbefalte innlegg

Hei!

For 1,5 år siden startet jeg med å legge om livsstilen min da jeg flyttet vekk for å studere. Jeg spiste bra, trente bra, kostholdet var i mine øyne bra. Jeg gikk ned mange kilo og fikk en helt ny figur. Fra da jeg startet med min nye livsstil spiste jeg mye proteiner, lå i generelt kaloriunderskudd. Når jeg flyttet hjem igjen etter studie til sommeren i juni 2014, så ble det til at jeg spiste hva jeg fikk hjemme, jeg laget ikke maten selv lenger.. Lettere når man bor for seg selv. Ikke veldig lenge etterpå fikk jeg første kommentar på at jeg hadde blitt tynn i luggen, ok tenkte jeg - og tenkte ikke noe mer over det. Etter som tida gikk, oktober/november 2014 hadde jeg blitt markant mye tynnere i håret (bor fortsatt hjemme). Fra høst har jeg egentlig bare spist "dritt" i forhold til da jeg bodde for meg selv, og jeg tror dette har vært en stor overgang for kroppen.

Jeg begynner å tenke at ettersom kostholdet mitt har gått fra å vær veldig bra til å ikke lenger ha noe kosthold, er en stor påkjenning for kroppen. Og over tid tror jeg dette vil merkes.

Er det noe som har noe mening om dette? eventuelt lignende erfaring? Trykker i meg multivitamin, ølgjær, b vitaminer. Og er topp motivert for å ta tak i kostholdet mitt igjen!

Takk for alle svar!

- Mann 22.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...